skip to Main Content

SJS G2 wint ruimt van Rolder Boys

Vandaag scheen de zon en dus een lekker voetbalweertje aan de Julianastraat waar we onze 2e thuiswedstrijd tegen Rolder Boys G1 speelden. We wisten weinig van onze tegenstander en moesten een beetje de kat uit de boom kijken hoe ze speelden. De 1e helft was stukken beter dan vorige week. Het kan op sommige plekken nog wel beter, maar daar is op te trainen. We kregen aardig wat kansjes om te scoren. Na ongeveer een kwartiertje spelen, kreeg ik de bal mee richting de keeper. Jesper Vos nam de bal eerst aan en door een mooie intikkertje scoorde hij de 1-0. Een mooie binnenkomer voor Jesper, die een tijdje uit de running is geweest vanwege een blessure aan zijn enkel. Hij wilde toch proberen om te spelen en dus kan het niet mooier.

Tot de rust speelden we goed over, maar gescoord werd er niet meer. De scheids floot voor de rust. In de kleedkamer kregen we een peptalk van Ugo Mulder & Marcel Rosing. Afgesproken werd dat er snel over gespeeld moest worden en kijken wie er beste vrij stond enzovoort.

Na ongeveer 10 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft kreeg Stefan Heijerman de bal, zag Erwin vrijstaan maar probeerde zelf te schieten. Van een afstand van 20 meter laag over de grond, vloog de bal rechts onderin de hoek, 2-0.

Niet veel later na de 2-0 kwam Rolder Boys nog terug tot 2-1, maar daarna gingen we vrij aardig voetballen. Martijn Zwiersie nam de bal mee en schoot mooi de 3-1 binnen. Dat betekende het 1e doelpunt in G2 voor Martijn Zwiersie.

Het spel werd steeds beter, Erwin De Roo nam de bal mee en schoot via een speler van Rolder Boys zo de 4-1 binnen. De 5-1 ging via de keeper terug het veld in, zodoende kon Dwayne Wobbes zijn 1e doelpunt scoren voor SJS G2. Edson tekende voor het slotakkoord door de 6-1 te scoren.

Back To Top