skip to Main Content

SJS G1 start met winst op ONR: 3-5

Vandaag was de 1e wedstrijd na 1,5 jaar geen competitie wedstrijd meer gespeeld te hebben, de wedstrijd vandaag is in roden tegen ONR G1.

Met 3 auto’s waarvan 1 auto rechtstreeks naar Roden ging, gingen wij vanuit SJS die kant op, ongeveer een uurtje rijden. Toen we daar waren, gingen we alvast omkleden in de kleedkamers en gelijk werd de opstelling bekend gemaakt door Ugo Mulder.

Toen dat bekend werd gemaakt, gingen we de veld toe voor warming-up en balletje trappen en we moesten wachten op de scheids voor de 1e helft. Na een paar kansen voor beide teams, kregen wij de hoekschop mee. De bal kwam voor de doel langs, werd weggekopt door de ONR speler en kwam bij een SJS-speler terecht. Die kopte door en door geklungel kwam de bal voor de voeten van Stefan Heijerman. Hij schoot de bal in de verre hoek rechts, 0-1 voor SJS G1.

Na 10-15 minuten spelen kwam ONR weer terug, 1-1. Na wat kansen over en weer hadden we een hele goede aanval. Jeff uit Borger gaf de pass naar Steve Teunissen. Hij gaf de pass voor het doel langs en toen kon wederom Stefan de bal binnentikken, 1-2 voorsprong.

Na dit doelpunt kwam heel snel de 1-3 op scorebord door Steve Teunissen. Toen floot de scheids voor de 1e helft. We zitten in de kleedkamers en Ugo Mulder vertelde wat beter moet en dat moeten we dan in de 2e helft laten zien. We dronken de warme thee en konden toe weer naar de veld terug voor de 2e helft. De aftrap was voor ons en de scheids floot voor de 2e helft.

Wat kansen van beide teams, er kwam een pass van Steve Teunissen. Zijn 2e assist en Stefan scoorde zijn derde doelpunt (een sliding doelpunt), 1-4 voor ons. Toch kwam ONR G1 2x terug met 2-4 & 3-4 en werd het nog spannend! Achterin werd niet goed gecommuniceerd en daardoor kwamen de 2 tegendoelpunten. Daar moeten we op focussen dat achterin goed ook goed in elkaar zit.

We spelen gewoon door en ook heel snel kwamen we snel terug. Stefan werd ingespeeld en passte de bal door naar Edson Keuter, die schoot feilloos binnen in het dak van de goal! Daarna was de wedstrijd afgelopen en we wonnen de 1e wedstrijd na 1,5 jaar zonder voetbal met 3-5 van ONR G1.

Eindstand: ONR G1 3 – 5 SJS G1

Stefan Heijerman 3x

Steve Teunissen 1x

Edson Keuter 1x

Back To Top