skip to Main Content

SJS doet mee: Rabobank Clubkas Campagne 2019

Voetbalvereniging SJS doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vorig jaar werd er volop gestemd op onze vereniging door leden van de Rabobank Zuid en Oost Groningen en dat leverde ons een mooi bedrag op voor onze clubkas. Geld, dat uiteindelijk nuttig is.

Onze bestedingsdoelen zijn wellicht dit jaar een klein beetje aangepast, maar onze missie blijft hetzelfde. We staan voor DUURZAAMHEID, VITALITEIT EN SOCIALE VERBINDING!

De start van SJS Oldstars is daarvan een prachtig voorbeeld en daarin investeren we graag verder. Maar ook de uitvoering van ons energieplan voor de komende jaren zal bijdragen aan de verdere verduurzaming.

Een vurige wens is het opknappen van onze entree en het terras voor de kantine (en dan met name de picknicktafels die echt aan vervanging toe zijn).

Klik op onze poster voor een vergroting!

Ben jij dus lid van de Rabobank Zuid en Oost Groningen (en doe je dus je bankzaken bij Rabobank ZOG) en draag je SJS een warm hart toe, stem dan tussen 9 t/m 28 februari 2019 voor voetbalvereniging SJS. Iedere stem brengt ons direct geld in de clubkas om te kunnen investeren in de toekomst.

Back To Top