skip to Main Content

SJS 50 Euroclub regelt nieuwe TV en vaatwasser

Helaas hebben dingen niet het eeuwige leven. Kort na elkaar gaven de TV in de kantine en de afwasmachine in de keuken de geest. Toen dit bekend werd bij het bestuur van de 50 Euroclub werd besloten hiervoor een greep in de kas te doen. De oude TV is vervangen voor een fraaie 48 inch 4K televisie en in de keuken pronkt een nieuwe, uiterst energiezuinige, afwasmachine.

De TV is aangeschaft bij Vos Systems. Het computerbedrijf uit Nieuw-Buinen zorgde uiteraard voor de installatie en maakte tevens van de gelegenheid gebruik om alle andere internetonderdelen in de kantine en bestuurskamer ook even na te lopen. Alles voor een hele mooie prijs. Neem ook eens een kijkje op hun website: www.vossystems.nl.

De afwasmachine is ingekocht bij Electroworld Bakker uit Stadskanaal. Ook zij zorgden voor een vlotte levering en installatie en ook al voor een net prijsje. Zo kunnen we er weer even tegenaan. En nu maar hopen dat het coronavirus er niet de oorzaak van blijft dat er nauwelijks wat valt af te wassen of of dat er bijna niemand naar de TV kan kijken. Bezoek ook eens de website of winkel van Electroworld Bakker: www.electroworld.nl/store/electro-world-bakker-hoofdstraat.

Back To Top