skip to Main Content

SJS 3 moet meerdere erkennen in Borger 2

Op zaterdag 25 september stond het eerste competitieduel voor SJS 3 op het programma. In en tegen Borger mocht ‘groepje 3’ aantreden tegen het tweede elftal, omgedoopt tot Jong Borger. Wat leeftijd betreft stonden er dus twee uitersten tegenover elkaar.

Al snel werd duidelijk dat Borger het strijdplan had aangepast aan SJS. Als collectief ving men de blauwhemden op, waardoor de ruimte om te voetballen zeer beperkt was. Het maakte dat SJS amper tot uitgespeelde kansen kwam. De thuisploeg wilde toeslaan in de tegenstoot en was daarin een aantal keer gevaarlijk. Wat dat betreft was de openingstreffer voor Borger dan ook niet onverwacht. SJS kon er via Joost Jeuring en Ton Alberts wat speldenprikken tegenover zetten, maar gezien de kansen had Borger voor de rust al verder afstand kunnen nemen. Het bleef aanvankelijk bij de 1 – 0 tussenstand.

Hoewel SJS zich van alles had voorgenomen in de tweede helft, kwam daar weinig tot niets van terecht. Al snel verdubbelde Borger de score met een mooie treffer. Het spelbeeld bleef hetzelfde en hoewel de blauwhemden keihard werkten, waren ze simpelweg niet bij machte om zichzelf terug te brengen in de wedstrijd. Aan de andere kant hielp Borger een aantal kansen om zeep en wist het door een benutte strafschop de eindstand op 3 – 0 te bepalen.

Jammer genoeg zat het er niet in voor SJS 3. Echter, de ploeg doet zich de naam van slowstarter wel weer eer aan. Waarschijnlijk keert het tij zich na een aantal wedstrijden. Volgende week staat het treffen tussen SJS 3 en SJS 2 op het programma.

Back To Top