skip to Main Content

SJS 2 wint eerste oefenduel

Eindelijk weer eens een ‘echte’ wedstrijd. Na op 3 oktober van vorig jaar onze laatste wedstrijd gespeeld te hebben, was iedereen er meer dan aan toe om een wedstrijd te spelen.

Omdat we met drie kwart jaar stilstand en een korte voorbereiding van 2 weken zitten, heeft SJS 2 een grote selectie met 2 elftallen die beide ±45 minuten spelen.

Selectie eerste helft: Wouter, Rick, Marco, Marciano, Richard (Albert), Mattijn, Tom, Nick (Kelvin), Dominick, Luuk en Faizel.

Selectie tweede helft: Wouter, Matthias, Marco (Rick), Mitchel, Albert (Tim), Gijs, Jeroen, Kelvin (Stijn), Jay, Dion en Thomas.

SJS begon de wedstrijd sterk en kwam door goed druk zetten van Faizel binnen de 10 minuten op 1-0 door een goal van Dominick. Verder had SJS voldoende kansen om uit te lopen naar misschien wel 5-0. Helaas ontbrak het nog aan een goede eindpass/ afronding. HS’88 had de gehele eerste helft wat plaagstootjes, omdat SJS in de onderlinge communicatie nog aan elkaar moest wennen. In de rust was er dan ook een magere 1-0 voorsprong.

De tweede helft kwam hier verandering in. Uiteraard waren de 14 spelers van HS’88 een stuk vermoeider dan de spelers van SJS die de 2e helft fris in het veld stonden. Het duurde dan ook niet lang of Jay had de 2-0, 3-0 en de 4-0 in de touwen liggen. Alle 3 na uitstekende assists van Kelvin, Rick en Thomas. HS’88 kwam er bij vlagen nog uit, maar wist niet meer te overtuigen. Met nog 1 goede redding wist Wouter zich ook te onderscheiden in de tweede helft.

Een logische en totaal niet belangrijke uitslag gezien het verschil in spelersaantallen, belangrijker is het feit dat er met elkaar weer gewerkt is aan de fitheid en de samenwerking in het veld.

Met de komende 3 oefenwedstrijden op dinsdag 24 augustus uit bij Valthermond 3, zaterdag 28 augustus uit bij Drenthina 2 en op dinsdag 31 augustus om 20:00 uit tegen vv Nieuw-Buinen 2 hoopt SJS 2 klaar te zijn voor de bekerwedstrijden tegen VVS 2, HS’88 2 en Helpman 3.

Back To Top