skip to Main Content

SJS 2 vergeet zichzelf te belonen

Opstelling: Wouter, Rick, Armando, Mitchel, Marco, Mattijn, Nick, Mathijs, Julian, Roy en Richard. Wissels waren Ivanildo, Dominick en Guus.

De kampioen van vorig jaar, Hollandscheveld 3, kwam op bezoek. Op papier wederom een lastige wedstrijd. Toch was het SJS 2 dat de gehele wedstrijd de betere partij was. De 1-0 viel al snel na goed aandringen van SJS. De tegenstander werd vroeg onder druk gezet en kon af ten toe alleen nog gevaarlijk worden met de snelle en behendige nummer 9. Bij SJS werd er slordig gespeeld. Alleen de laatste linie wist de rust te bewaren in de opbouw waardoor er erg veel slordig balverlies was bij SJS en het geen echte kansen af kon dwingen.

Na de thee werden er meer kansen gecreëerd en was het nog steeds SJS dat volledige controle had over de wedstrijd. De 3-4 kansen 1-op-1 met de keeper werden helaas door de keeper gekeerd of net over gemikt. Gaandeweg de tweede helft werd Hollandscheveld steeds gevaarlijker uit standaardsituaties en uit counters na wederom slordig balverlies bij SJS. Toch was er door een sterk optreden van Wouter en de verdediging geen vuiltje aan de lucht. Helaas in de laatste minuut bij een counter uit een afgeslagen corner was het Hollandscheveld dat met 6-7 man de aanval zocht waar het bij SJS aankwam op 4 verdedigers en een keeper. 1-1, een onterechte uitslag gezien het spelbeeld.

Wederom een wijze les voor de mannen van SJS 2. Meer rust in het spel, beter omgaan met de gecreëerde kansen en slimmer voetballen zijn hierbij de belangrijkste ontwikkelpunten voor de komende wedstrijden.

Back To Top