skip to Main Content

SJS 2 scoort zevenklapper!

Woensdagavond 4 september stond de jaarlijkse oefenwedstrijd tegen Borger 2 op het programma.

Trainer Rick Arkema stuurde de volgende 11 namen het veld in: Joost Wilting, Marco Brouwer, Joost Jeuring, Benjamin Tjarks, Luuk Datema, Dominick Visscher, Nick Weidijk, Roy Breedveld, Lars Hommes, Thomas Drenth en Stefan Kwant. Op de bank zaten Joris Wilting en Mitchel Vos. De geblesseerde spelers waren er ook allemaal bij om het team aan te moedigen. Zelfs Tim Haverkamp, die herstellende is van een zware operatie, was present.

Het was SJS dat vanaf de eerste minuut het goede spel tegen Borger weer oppakte. Met wat positiewisselingen en veel energie begonnen ze aan de wedstrijd. Borger bood het eerste half uur nog goede tegenstand en creëerde zelf ook enkele goede kansen. Daarna kon SJS voor de rust uitlopen naar 3-0 met goals van Dominick, Lars en Thomas.

Na rust en enkele wisselingen, Joris voor Marco en Mitchel voor Lars, bleef het spel van SJS dreigend en werd er weinig weggegeven. SJS kon dan ook uitlopen naar 7-0. Met nog 10 minuten te gaan, liet SJS de teugels wat vieren en was het Borger dat uit een afstandsschot nog de eretreffer kon maken.

Al met al veel positieve aanknopingspunten voor de trainer Arkema. Conditioneel, technisch en tactisch worden er grote stappen gezet met dit jonge team en zullen ze wel eens voor een verassing kunnen gaan zorgen in de competitie. Vervelende bijkomstigheid was het uitvallen van Roy Breedveld. Opnieuw zijn schouder uit de kom! Sterkte Roy!

Zaterdag staat het team paraat om te assisteren bij het Freddy Pranger Memorial en volgende week zaterdag wacht de volgende bekerwedstrijd tegen NEC Delfzijl 3.

Back To Top