skip to Main Content

SJS 2 ongeslagen door in de beker

In navolging van het eerste elftal bereikte ook SJS 2 overtuigend de volgende bekerronde. Het bleef in de 3 poulewedstrijden ongeslagen, 12 doelpunten voor en slechts 2 doelpunten tegen.

De eerste wedstrijd tegen VVS 2 werd gewonnen met 6-0. Waar vorig jaar de eerste competitiewedstrijd bij VVS nog verloren werd, was SJS thuis heer en meester en liet het VVS geen moment in de wedstrijd komen. De doelpunten werden gemaakt door Thomas Drenth (2), Luuk Datema (2), Dominick Visscher en Stijn van der Laan.

Winst met 10 man
De tweede wedstrijd uit tegen HS’88 2 werd er één met veel spanning en een mooi slotakkoord. SJS kwam na een knappe onderschepping van Luuk Datema op een 1-0 voorsprong. De keeper van HS’88 had een engel op zijn schouder zitten, want hij hield ondanks de vele kansen zijn doel schoon de eerste helft.

De 2e helft werd door een rode kaart aan onze kant nog ongekend spannend. Vrijwel direct daarna werd de 1-1 aangetekend uit het enige schot op doel van HS’88. Door een zeer goede invalbeurt van Thomas bleef SJS toch gevaarlijk. Na een prachtige hakbal zette Thomas Drenth Wouter Panneman vrij voor het doel en deze rondde beheerst af.

Even daarna zorgde Thomas zelf ook voor de 1-3 waardoor de tegenstander het geloof op een goed resultaat kwijt was.

Slotakkoord
De laatste bekerwedstrijd uit tegen Helpman 3 werd eveneens met 1-3 gewonnen. Goals van Mitchel Vos, Thomas Drenth en Luuk Datema zorgen binnen een half uur voor de comfortabele voorsprong. SJS verzuimde daarna om verder uit te lopen. Na een snelle tegengoal in de 2e helft leverde dit nog een onrustige tweede helft op waarbij van beide kanten vergeten werd te voetballen.

Al met al een goede en leerzame bekercampagne voor SJS 2. Op naar de eerste competitie wedstrijd zaterdag om 12.00 thuis tegen Veendam 1894 2.

Back To Top