skip to Main Content

SJS 2 heeft vizier nog niet op scherp

Zaterdag 31 augustus was het de eerste bekerwedstrijd voor SJS 2. Thuis werd er om 12.00 uur afgetrapt tegen VVS 2 uit Oostwold.

De volgende 11 spelers werden door Rick Arkema het veld in gestuurd: Brian de Jonge, Marco Brouwer, Joost Jeuring, Mitchel Vos, Luuk Datema, Rob Groenewold, Nick Weidijk, Arwen de Koe, Dominick Visscher, Roy Breedveld en Stefan Kwant. Op de bank zaten Joris Wilting, Thomas Drent, Benjamin Tjarks en Matthias Kruize.

Het was VVS dat gelijk na de aftrap de lange bal hanteerde en direct gevaarlijk kon worden voor het doel. Gelukkig voor SJS werd de kans niet benut. SJS was gewaarschuwd. SJS begon te voetballen en deelde enkele speldenprikjes uit. Helaas waren de kansen niet aan de spitsen van SJS besteed. Het was VVS dat op voorsprong kwam. Na een identieke situatie als na de aftrap kon hun spits vrij inkoppen voor het doel.

Dit gaf SJS nog meer de daadkracht om met veel lef en wilskracht gerichte en goed uitgespeelde aanvallen te plaatsen. Ondanks meer dan 70% balbezit, 14 corners en 23 schoten richting doel voor SJS was het toch VVS dat aan het langste eind trok deze warme middag. Hun keeper blonk uit en SJS schoot nog niet met scherp. Als ze het vertoonde spel voort kunnen zetten, zal dat vast snel gebeuren.

Aanstaande woensdagavond oefent SJS 2 tegen Borger 2, aftrap is om 20.00 uur!

Back To Top