skip to Main Content

SJS 2 gaat op bezoek bij koploper!

Afgelopen zaterdag bewees SJS 2 zich een slechte dienst door in en tegen Hoogeveen met ruime cijfers te verliezen (6-2). En dat in een fase waarin het aanhaken of afhaken is voor de ploeg van trainer Rick Arkema. In de top van de competitie is het dringen geblazen. Maar liefst 6 ploegen staan binnen drie punten van elkaar.

Aankomende zaterdag zet SJS 2 opnieuw koers richting Hoogeveen. Ditmaal staat het duel tegen koploper De Weide 3 op het programma. De Weide heeft slechts 3 punten meer, dus bij winst staat het weer gelijk. Maar dan zal de ploeg uit een ander vaatje dan afgelopen zaterdag moeten tappen.

Resultaten tot dusver
Na de knappe overwinningen uit bij SC Angelslo en DZOH was FC Klazienaveen 3 uit het eerste struikelblok van SJS 2. Hier werden dure punten verspeeld door met 4-3 te verliezen. Na een knotsgekke wedstrijd, waarin van alles gebeurde, stond SJS mooi in zijn hemd. Gelukkig was deze wedstrijd niet gestaakt zoals op voetbal.nl heeft gestaan.

Na dit verlies moest er weer volle bak gegaan worden tegen Vitesse ’63 2, die op dat moment tweede stond. Een 6 punten wedstrijd dus, maar met een gelijkspel konden beide ploegen tenslotte genoegen nemen. Kansen over en weer, maar door goed keeperswerk van Wouter en door het scoren van zijn eerste doelpunt van Mattijn kon toch nog het punt veilig gesteld worden.

Daarna wachtte de volgende serieuze test, HZVV 3. Het team, waar vorig jaar 2 keer van verloren werd. Een andere samenstelling dan vorig jaar en beduidend minder voetbal. SJS stond na de eerste helft al met 4-1 voor en heeft deze voorsprong in de tweede helft met hand en tand verdedigd. Dit resulteerde in een knappe 4-2 overwinning.

En dus afgelopen zaterdag de zeperd in en tegen Hoogeveen. Er werd, mede door persoonlijke fouten, met 6-2 verloren.

Dat resulteert voorlopig in de volgende tussenstand op de ranglijst:
1. De Weide 3 6-13
2. HZVV 3 7-13
3. Vitesse ’63 2 6-12
4. Hoogeveen 2 7-12
5. Fit Boys 2 6-11
6. SJS 2 6-10

Daarna valt er een gat van 4 punten naar de onderste regionen van de reserve 3e klasse. Het is dus vooral zaak om resultaat te halen tegen koploper De Weide 3. Saillant detail, Hoogeveen 2 treft Vitesse ’63 en dus kan de hele ranglijst weer op zijn kop staan.

Is de ploeg in staat om het vizier definitief naar boven te richten en mee te doen om de eerste periode? We gaan het meemaken!

Back To Top