skip to Main Content

SJS 2 blijft winnen!

SJS 2 zet momenteel een goede reeks neer. Opnieuw werd er gewonnen, ditmaal van BSVV uit Bovensmilde. De mannen van trainer Arkema begonnen in de volgende opstelling: Wouter, Rick, Armando, Evan, Marco, Frank, Mitchel, Nick W, Richard, Roy en Mattijn. Als wissels waren mee Stefan M, Guus, Stefan K, Dominick en Matthijs.

De wedstrijd ging de gehele eerste helft gelijk op. SJS had de betere kansen en verdedigde met veel duelkracht de eigen goal. Dit resulteerde in een 0-0 tussenstand. Dominick was ingevallen voor Richard, die een tik had gehad.

In de rust kwam Guus voor Roy en ging SJS wat meer druk zetten en uit een vlotte aanval was het Dominick die in de 16 knap kon controleren en met een volley snoeihard de bal langs de keeper kon schieten, 0-1 voor SJS. Direct daarna kreeg BSVV een strafschop nadat SJS in de tegenaanval niet scherp was en BSVV na enkele passes alweer in de 16 stond. Gelukkig was Wouter die wel scherp was en de goed inschoten strafschop kon keren. Hierna was de scherpte en het besef dat er 3 punten gehaald moesten worden direct weer terug. Helaas vielen kort daarna Nick W, Marco en Frank geblesseerd uit en konden de wissels hun waarde gaan bewijzen.

En dit deden ze. Guus speelde als echte nummer 6 en won al zijn duels op het middenveld en elke pass was naar een teamgenoot. Daarnaast verdedigde hij enkele keren vlot terug en kon hij ook daar het verschil maken. Stefan Mulder was niet voorbij te komen als linksachter en kon enkele keren gevaarlijk mee opkomen. Matthijs ging fel de duels in en Stefan K zorgde, na een schitterende pass van Mattijn, met een onnavolgbare actie en pass dat Mitchel feilloos binnen kon schieten. Dominick heeft naast zijn doelpunt ook nog weer veel werk verzet in verdedigend opzicht door constant veel druk te zetten op de laatste linie van BSVV.

Al met al een goede en complete overwinning van SJS 2. Eindelijk de 0, de minst gepasseerde ploeg in de competitie tot nu toe en het spel wordt met de week beter. Tel daarbij op de kwaliteit van een sterke bank en de sfeer in het team zowel binnen en buiten het veld. Er kan nu met een opgeheven hoofd en veel vertrouwen gekeken worden naar het duel van volgende week tegen de koploper en directe concurrent Achilles 1894 uit Assen.

Het zou dan ook erg leuk zijn als er veel publiek op tijd naar sportpark Julianastraat komt om het team aan te moedigen.

Back To Top