skip to Main Content

Ruime winst voor SJS G2

Hoewel het weer niet fantastisch was afgelopen zaterdag, verzamelden de spelers van SJS G2 zich bij voetbalvereniging SJS voor de eerste wedstrijd na de winterstop. Met twee volle auto’s ging het richting Zuidhorn, de tegenstander van vandaag. Onderweg kregen we te maken met veel regen en hoosbuien, maar dat mocht de pret niet drukken. Vanuit Veendam was er ook al een auto onderweg met 4 spelers van het team.

Mooi detail was dat Steve Teunissen voor het eerst meespeelde en zo zijn debuut maakt voor SJS G2. Een hele fijne speler om er bij te hebben. Daarnaast ook nog eens de rentree van Stefan Heijerman. Na langdurig blessureleed van 1 jaar en 2 maanden (hij scheurde zijn voorste kruisband) mocht Stefan eindelijk weer op het veld staan. Het begin was uiteraard voorzichtig, maar dat is logisch.

Na een goede warming-up floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Qua veldspel waren we beter dan Zuidhorn en de eerste goal viel al vrij snel. De debutant, Steve Teunissen, maakte hem na een assist van Stefan Heijerman, 0-1. SJS G2 zette het goede spel door en vergrootte de voorsprong door wederom Steve Teunissen. Wederom was het Stefan Heijerman die de bal aangaf. Een mooi duo is geboren, lijkt het.

In het resterende deel van de eerste helft gebeurde er niet veel meer en zo floot scheidsrechter Van der Laan voor de rust. Een lekkere warme kop thee stond klaar in de kleedkamer en zo konden we de bespreking doen. Vooral profiteren van de wind in de rug in de tweede helft was het advies van de trainer/coach Marcel Rosing.

Niet al te lang in de tweede helft was het opnieuw Steve Teunissen, die scoorde. Zo maakte hij direct een hattrick in zijn eerste wedstrijd. Hartelijk gefeliciteerd daarmee! Vervolgens was het de beurt aan Denilson. Hij kopte een corner van Martijn Zwiers mooi in de linkerhoek, 0-4.

De 0-5 kwam op naam van Edson. Hij nam een corner van de andere kant (weer genomen door Martijn Zwiers) ineens op de pantoffel en de bal vloog zo de kruising in. Een prachtige goal.

Na een goede individuele actie van Steve kreeg Stefan de bal op een presenteerblaadje en zo tekende hij voor zijn eerste goal in 2020 en sinds hele lange tijd, 0-6. Het slotakkoord was voor Denilson, die de eindscore op het scorebord schoot, 0-7!

Een goede start van de competitie en mede dankzij de goede coaching van Marcel Rosing nam SJS G2 de drie punten mee terug naar Stadskanaal.

Back To Top