skip to Main Content

Ruime bekerwinst voor SJS 2!

De tweede bekerwedstrijd van deze bekerronde stond op het programma. Bij winst zijn er goede kansen om door bekeren, de wedstrijd van directe concurrent Noordscheschut 3 tegen DZOH 3 is verplaatst naar 15 september.

SJS 2 begon met de volgende mensen: Joost Wilting, Mitchel Vos, Gerben Sieders, Albert de Boer, Jasper Nomden, Bryan Boels, Matthias Kruize, Nick Weidijk, Dominick Visser en Joost Jeuring. Als wissels waren mee Luuk Datema, Mattijn Smid, Richard Geertsema en Wouter Panneman.

Waar vorige week de tegenstander sterk begon, was het deze keer SJS dat sterk uit de startblokken kwam. Na enig aandringen en enkele kansjes was het Joost die diep ging en de bal goed ingespeeld kreeg. Hij omzeilde de keeper maar deze stak zijn hand uit en trok Joost naar de grond, 1-0 voor SJS. Helaas was de aandacht na de 1-0 heel even weg en kon Klazienveen vanuit een voorzet die nooit gegeven mocht worden de 1-1 binnen glijden. SJS herpakte zich gelijk en ging gelijk weer voor de voorsprong. Uit het niets was het Joost die dreigde met een pass maar zich op het laatste moment bedacht en verwoestend uithaalde in de kruising. De mooiste goal van deze middag.
Er volgenden nog vele combinaties van SJS die in de hand gewerkt werden door de vele fouten van Klazienaveen. Met rust stond er dan ook een keurige 5-1 op het scorebord.

De tweede helft was er 1 met 2 gezichten. SJS deed wat wisselingen en Klazienveen kwam uit het niets bijna terug tot inmiddels 7-5. Een kwartier voor tijd herpakte SJS zich echter en met de 8-5 was dan ook alle hoop bij Klazienaveen verdwenen. Deze goal viel uit de mooiste aanval van de middag. Door flitsend combinatiespel, een slim hakje van Joost was het Nick die met een kenmerkend schot op schitterende wijze de 8-5 liet aantekenen. De laatste goals was voor een goed spelende Gerben Sieders die na een corner de 9-5 kon binnen tikken.

Al met al een redelijk goede prestatie van SJS 2. De 5 tegengoals geven nog reden tot verbetering en in de competitie zal het niveau van de tegenstanders aanzienlijk hoger zijn. Het aanvalsspel en de vele goals geven in ieder geval een goed gevoel, daarbij komt nog dat de ploeg “goed stond” de eerste helft en dat geeft veel aanknopingspunten voor de wedstrijd tegen Noordscheschut 3 volgende week.

Back To Top