skip to Main Content

Pimp de kantine: we zijn begonnen!

Vrijdagochtend werd er al voor gestart door een aantal vrijwilligers met de eerste werkzaamheden van het project ‘Pimp de kantine’. Het bestaande plafond is volledig door geschroefd, zodat later de gipsplaten zonder probleem aangebracht kunnen worden. Daarnaast zijn alle bekerkasten leeggehaald, de bekers gesorteerd en in dozen opgeborgen.

Bekers
 

We vonden nog een mooie 16e plaats uit 1991, die het vermelden waard was. Voorlopig doen we niets weg, maar er is straks geen plaats meer voor in ons nieuwe clubhuis. Liefhebbers van bekers mogen zich melden via bestuur@vvsjs.nl.

Een aantal bekers van waarde krijgen straks een plekje in de bestuurskamer, de bekerkasten gaan we proberen te verkopen via Marktplaats. Het geld wat dat oplevert komt direct ten goede aan dit project. Met de G-voetbalcommissie overleggen we wat te doen met alle trofeeën gewonnen door de verschillende G-teams de afgelopen jaren.

Vrijwilligers
Hartelijk dank aan Jan Baas, Rudi Timmer, Bert de Wijk, Brigitte de Wijk, Larissa Prins, Erwin Panneman, Jaap Poelman, Marc van der Aa en zijn kinderen Tobias en Jenthe voor de inzet van vanochtend! Wil jij de handen uit de mouwen steken als dat nodig is, meld je dan aan via bestuur@vvsjs.nl!

Donaties
De steentjes voor donatie en de melkbus staan weer prominent op tafel in de kantine, dus iedereen die nog geen steentje heeft bijgedragen? Iedere euro is er weer eentje!

Kortom, we zijn los met het project en zullen je via de verschillende nieuwsberichten op de hoogte houden van de vorderingen!

 

Back To Top