skip to Main Content

Onze spelregels voor de gratis overnachting tijdens de Freddie Pranger Memorial 2022

Internationaal G-voetbaltoernooi te Stadskanaal (NL)

Overnachten

 • Gratis overnachting van vrijdag 9 september – zondag 11 september 2022 in groepsaccomodatie Klonie in Ellertshaar, inclusief 2 x ontbijt, 1 x lunch en 1 x pastabuffet.
 • Dit aanbod geldt voor senioren G-teams (mannen/vrouwen vanaf 16 jaar), gevestigd in België en Zuid Nederland (onder de lijn Nijmegen – Rotterdam).
 • Een team bestaat uit maximaal 15 personen, inclusief begeleiders. Een vereniging mag meerdere teams inschrijven, bijvoorbeeld een G1 en een G2.
 • Het is mogelijk om per team met méér personen te komen. De kosten daarvan bedragen € 75,– p.p. voor het hele weekend. We gaan er van uit dat dit begeleiders en/of spelers zijn en geen supporters. Daarvoor hebben we een apart aanbod.
 • Je arriveert op vrijdag 9 september tussen 15.00 uur en 20.00 uur. Denk je dat het later wordt? Geef het dan tijdig aan ons door.
 • Je zorgt op vrijdag zelf voor je (avond)maaltijd. Dat kan onderweg of in Borger, wat vlakbij ligt.
 • In de groepsaccomodatie (meerdere gebouwen) zijn ruime keukens. Buiten de maaltijden, die je van ons krijgt, om mag je je eigen drankjes en hapjes meenemen. Vlak in de buurt is een supermarkt, maar in de Klonie is ook het een en ander te koop. Raadpleeg hun site of neem even contact met ze op.
 • Je wordt op vrijdag ontvangen door ons ontvangstteam. Zij blijven vrijdag én zaterdag de hele tijd bij jullie. Ook ’s nachts en tijdens het toernooi. Dus er is altijd iemand in de buurt die je kan helpen met iets. Zondag kan iedereen na het ontbijt op zijn eigen tijd vertrekken.
 • We eten gezamenlijk in een grote tent. De tijden voor het ontbijt, het vertrek op zaterdag naar het terrein van SJS in Stadskanaal en het pastabuffet op zaterdag, horen jullie nadat je bent aangemeld.
 • Groepsaccomodatie Klonie ligt in Ellertshaar. Dat is ongeveer 25 minuten met de auto vanaf Stadskanaal. Het terrein van SJS is gemakkelijk te bereiken. Bij de informatie, die je ruim op tijd nog van ons krijgt, zit een routebeschrijving.
 • Klonie is een groepsaccomodatie met slaapzalen. Mannen en vrouwen slapen apart. Wij maken in overleg met jullie een indeling van de slaapruimten.

Wat moet je, naast wat je normaal al meeneemt, nog meer bij je hebben:

 • slaapzak
 • eigen kussen
 • handdoeken

Speciaal aanbod voor supporters

De beschikbare ruimte in Klonie is bedoeld voor spelers en begeleiders. Gelet op de te verwachten belangstelling, kunnen supporters daar niet overnachten. Klonie beschikt echter over een leuke minicamping, geschikt voor tent, caravan en camper. Daarvan kan gebruik worden gemaakt.

De kosten hiervoor bedragen € 45,– p.p. maar dat is dan wel inclusief 2 x ontbijt en 1 x pastabuffet (geen lunch). Reserveren kan via hetzelfde adres (bij voorkeur in combinatie) met de reservering voor de teams. Voor ons is het namelijk de meest gemakkelijke en overzichtelijke administratie als we bij jullie alles op één adres kunnen reserveren/factureren.

Uiteraard kan men er ook voor kiezen om in de buurt van Stadskanaal logies te boeken. Er zijn tal van hotels en B&B’s, maar dat moet dan zelf worden geregeld, zonder onze tussenkomst.

Borg

Bij definitieve aanmelding vragen wij een borg van € 350,– per team. Zodra de borg is ontvangen is de aanmelding definitief. Na het toernooi verrekenen wij de borg met de eventuele extra kosten voor overnachting en andere zaken.

Belangrijk: Wees er op alert dat alle zaken die niet gratis zijn, en na afloop niet zijn afgerekend, op de borg worden ingehouden. Dat geldt ook voor eventuele schade.  Doe er verstandig aan en reken in Klonie meteen af als je iets bestelt of per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Overigens leert onze ervaring dat dit nooit een probleem heeft opgeleverd. Maar voor de volledigheid moeten we dit wel even vermelden.

Meer informatie en aanmelden:

vv SJS

Krijn Verwey

k@verwey.email

+31599619366

+31655302393

www.vvsjs.nl

Verblijf:                                   

Groepsaccomodatie Klonie                

Ellertsweg, 9535 TA Ellertshaar (NL)

+31599-287325

info@klonie.nl

www.klonie.nl

Back To Top