skip to Main Content

Old Stars Beweegfestival bij SJS

We worden met zijn allen steeds ouder, maar blijven niet allemaal even gezond. Daarom komt er na de succesvolle introductie van het Sportakkoord in Stadskanaal nu een evenement voor 55+, waarin bewegen centraal staat. In het sportakkoord staat het thema ‘inclusief sporten’ centraal, vandaar dat dit evenement nu georganiseerd wordt.

Voetbalvereniging SJS, Welstad en Healthy Ageing Netwerk Noord Nederland (HANNN) slaan de handen ineen en organiseren samen een beweegfestival. Op woensdag 17 november a.s. zijn de 55-plussers welkom aan de Julianastraat in Stadskanaal. Er zijn verschillende proeflessen waar u aan mee kunt doen o.a. walking football, korfbal, sportief wandelen en jeu de boules. Henk de Haan en Daniëlle Bekkering vertellen hun verhaal over hun ervaringen met sporten. Er wordt een lunch aangeboden (geheel voorbereid en verzorgd door onze samenwerkingspartner Cosis en dit kan gelijk aanleiding zijn om nieuwe contacten te leggen.

Samen sterk
Om een activiteit te organiseren die voor veel mensen aantrekkelijk is en om zoveel mensen een leuke dag te bezorgen, hebben bovengenoemde partijen de koppen bij elkaar gestoken. Naast dat de deelnemers zelf kunnen sporten, zijn Henk de Haan en Daniëlle Bekkering gevraagd om iets over hun sportverleden en hun visie op gezondheid te geven. Natuurlijk kunnen aan deze twee regionale helden ook vragen gesteld worden.

In samenwerking met Cosis wordt er voor alle aanwezigen een gezonde lunch beschikbaar gesteld. Voetbalvereniging SJS stelt op 17 november hun accommodatie ter beschikking en zal samen met v.v. Gasselternijveen het walking football onderdeel voor hun rekening nemen. Voor de andere sporten zijn lokale sportverenigingen gevraagd. Zo kunnen de mensen die enthousiast geworden zijn na afloop ook eenvoudig bij een groep of activiteit aansluiten.

Meedoen?
Bent u enthousiast geworden? Geef u dan meteen op! In verband met het indelen van de groepen en het organiseren van de lunch horen we graag van te voren wie aanwezig zal zijn op 17 november tussen 10:00 en 13:30 uur. Klik hier om aan te melden.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Arnesto Ovaa (Welstad): a.ovaa@welstad.nl of Daniëlle Bekkering (HANNN): danielle.bekkering@hannn.eu

Back To Top