skip to Main Content

Nieuw bestuurslid: Sander Haring

Met veel enthousiasme kunnen we melden dat Sander Haring, een SJS-er in hart en nieren, per directe ingang toetreedt tot het bestuur. Sander is voor velen geen onbekende, want hij doorliep de hele jeugdopleiding van SJS en is waarschijnlijk de enige speler die in één seizoen zowel in het eerste, tweede als derde elftal speelde.

Als beleidsmedewerker Vastgoed & Grondzaken bij de gemeente Borger-Odoorn is de 44-jarige Haring weer steeds vaker te zien op sportpark Julianastraat. Zijn dochter Sterre voetbalt er namelijk in JO13. In de mooie gesprekken met andere ouders, de trainer en leider, maar ook bestuurslid technische zaken Johan Schuur raakte hij enthousiaster om weer eens wat voor de club te gaan doen.

In het verleden was hij al eens jeugdleider met huidige voorzitter Marc van der Aa en keepertrainer en jeugdcoördinator Chris Doppler. ‘Waarom toetreden tot het bestuur? Omdat het kan’, aldus Haring. ‘Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de toekomst van deze mooie vereniging!’

Wat dat allemaal precies gaat inhouden, zien we komend seizoen. Het bestuur zit momenteel op haar gewenste sterkte van 7 bestuursleden en zal de komende bestuursvergaderingen bekijken hoe de herverdeling van de portefeuilles gaat plaatsvinden om een vliegende start in het nieuwe seizoen te kunnen maken.

Welkom Sander!

Back To Top