skip to Main Content

Mooie sponsorbijdrage voor SJS 1

Recentelijk zegde ’t Meubelhuus een mooie eenmalige sponsorbijdrage toe voor de mannen van ons eerste elftal. Het bestuur, staf en spelers wil via deze weg ’t Meubelhuus hartelijk danken voor deze mooie bijdrage!

Over ’t Meubelhuus

’t Meubelhuus is een unieke meubel(groot)handel in het noorden van het land. ’t Meubelhuus importeert de vele meubelen uit Indonesië en dankzij onze goede en langdurige contacten verloopt deze meubel import zeer vloeiend, hierdoor kunnen wij meubelen aanbieden tegen een scherpe prijs.

Meubelhuus is gevestigd aan de Schoolstraat in Musselkanaal. Door onze enorme showroom heeft u een uitgebreide keuze in diverse meubelen, van stoelen tot banken. Want elk huis heeft zijn eigen stijl en karakter, tevens geldt dit ook voor de bewoners. Wij weten dit, en zijn daarom de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meubelzaak van het noorden.

Bij ons vindt u een unieke collectie aan meubelen, van de A-merken tot de wat mindere bekende merken. Ook kunnen wij meubelen leveren in meerdere stijlen, dit geeft vaak een verassend effect.

’t Meubelhuus staat bekend om zijn service, want bij ’t Meubelhuus is de klant nog steeds koning!  Wij helpen u met het vinden van de juiste meubelen.

Laat u eens inspireren door onze meubelen, wij zien u graag bij ’t Meubelhuus!

Bezoek ook eens onze website: http://www.tmeubelhuus.nl/

Back To Top