skip to Main Content

Mooie overwinning voor SJS JO9-1

Op het jeugdveld aan de Julianastraat moest SJS JO9-1 aantreden tegen de leeftijdsgenootjes van Valthermond. Met zijn allen wilden we de najaarsreeks mooi afsluiten. Omdat we een aantal afmeldingen hadden, kregen we hulp van Twan en Tobias uit SJS JO8-2. Heel erg bedankt jongens dat jullie ons wilden helpen! Julian kon helaas niet mee doen, omdat hij ziek was.

De wedstrijd begon en al gauw bleek dat beide teams heel erg aan elkaar gewaagd waren. Het spel golfde op en neer. Er waren mooie schoten op het doel van Valthermond, maar de keeper hield ze de hele tijd tegen. Toch werd het 1-0 voor SJS door een mooie goal van Yannieck. Even later maakte Valthermond ook een doelpunt en was het weer gelijk.

Toch mocht SJS de warme kleedkamer opzoeken met een voorsprong. Het was weer Yannieck die scoorde na een mooie aanval. Iedereen had een hele goede eerste helft gespeeld, maar wat waren we blij dat we even voor de regen mochten schuilen.

In de tweede helft bleef het heel spannend. Bryan en Nick verdedigden heel goed en schoten veel ballen weg. Tobias en Twan deden heel goed hun best en voetballen mooi mee, Naomy en Jasmijn stonden hun mannetje tussen alle jongens en Rick was een topkeeper vandaag. Yannieck was onze goalgetter!

Helaas maakte Valthermond wel eerste de gelijkmaker, 2-2. Daarna was het weer de beurt aan SJS. Na een mooie aanval wist Tobias te scoren, zodat SJS weer op voorsprong kwam. Voor het eerst in JO9-1 meedoen en dan gelijk scoren, top hoor! Gelukkig maakte Yannieck snel daarna zijn 3e doelpunt en was de eindstand uiteindelijk 4-2 voor SJS JO9-1.

Wat een mooi resultaat voor een team dat in de najaarsreeks eigenlijk te weinig spelertjes had om op eigen benen te staan. Toch hebben de leiders, coördinator en spelers van JO9 en JO8 ervoor gezorgd dat de wedstrijden telkens gespeeld konden worden.

Maar weet je nog vriendjes en vriendinnetjes die in de leeftijd van 8 en 9 jaar willen voetballen, stuur ze dan vooral naar SJS!

Back To Top