skip to Main Content

Mooie 4e plaats voor SJS JO10-1

Na een eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe JO10-1 team tegen SV Borger JO11-2 gingen we deze zaterdagochtend naar Grolloo voor het Rabobank Jeugdtoernooi. Een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen dat volgende week al van start gaat. De toppers van JO10-1 werden knap vierde in een sterk deelnemersveld.

De eerste wedstrijd moest er gespeeld worden tegen ACV JO10-2. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij er goed werd gespeeld. Toch maakte ACV het enige doelpunt en daardoor verloren we jammer genoeg.

Opnieuw was ACV de tegenstander in de tweede poulewedstrijd, maar dit keer moesten onze topppers tegen ACV JO10-1. We gingen vol voor de winst en kwamen door een mooi doelpunt van Tobias op 1-0. Ook ACV wist niet veel later de gelijkmaker te scoren, 1-1. In de laatste minuten kwamen er mooie kansen voor beide doelen. Justin was twee keer heel dichtbij, maar zijn schoten belanden op de lat en paal. En zo speelden we gelijk.

In de derde poulewedstrijd moesten we tegen FC Assen JO10-1. Jesse maakte al snel twee mooie doelpunten en stonden we met 2-0 voor. Maar ook FC Assen kon heel behoorlijk voetballen. Onze verdediging, met Wilco, Djaimy en Twan op doel vochten als leeuwen om de winst over de streep te trekken, maar toch lukte het FC Assen om nog twee keer te scoren. Zo speelden we dus weer gelijk, 2-2.

De laatste poulewedstrijd was de beste wedstrijd van onze kant. Annen JO10-1 werd van de mat gespeeld. Justin had gewisseld met Twan als keeper. En Tobias en Jorick stonden ineens achterin en Wilco en Jaysen voorin. Was dit een fantasie opstelling van trainer Richard? Djaimy scoorde wel drie keer en ook Jesse en Twan. En zo wonnen we maar liefst met 5-1.

Door deze mooie overwinning werden we tweede in onze poule en mochten we voor de 3e plaats spelen tegen Rolder Boys JO10-1. Ook weer een goede tegenstander. We hadden misschien beter kunnen overspelen om meer kansen te krijgen, want het lukte ons niet om te scoren. Helaas lukte dat Rolder Boys wel en daardoor wonnen ze met 1-0 de wedstrijd en werden ze derde.

SJS JO10-1 werd daardoor dus vierde van de tien ploegen en dat is een knappe prestatie. Alle tegenstanders waren goed, maar we hebben ons dapper en kranig geweerd. Dik verdiend dus!

Twan, Tobias, Jorick, Djaimy, Jaysen, Jesse, Wilco en Justin, jullie mogen trots zijn op jezelf en elkaar als team! Ga zo door!

Back To Top