Oefen 
22 september 2020, 20:00
v.v. Valthermond
3 - 1
SJS
Sportpark De Meent
Toeschouwers: 40
1e Elftal
Scheidsrechter: -

Wedstrijdverslag

SJS oefende tegen een combinatie-elftal van Valthermond, bestaande uit tweede elftalspelers aangevuld met eerste elftalspelers, die geen basis spelen. Bij SJS ontbraken ook een groot aantal spelers door verschillende omstandigheden. Door de breedte van de selectie kwamen andere spelers aan spelen toe en zo werd het een prima oefenpotje op het mooie sportpark De Meent.

SJS gaf in de eerste helft twee doelpunten vrij eenvoudig weg, waardoor het met een 2-1 achterstand ging rusten. Arwen de Koe scoorde aan de zijde van de Knoalsters.

Trainer Schaart maakte dankbaar gebruik van het wisselen in een oefenwedstrijd en stuurde na 30 minuten 4 andere spelers het veld in. In de tweede helft deed hij dat nogmaals in minuut 60, waardoor er veel positiewisselingen werden doorgevoerd. Dat kwam het voetbal niet altijd ten goede.

Daar waar wellicht een gelijkspel de juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen was geweest, ging Valthermond er met de overwinning van door. Vlak vóór tijd tekende het voor de 3-1 eindstand met een mooie afstandsschot.

Voor trainer Schaart zijn er weer een aantal zaken duidelijk geworden en daarvoor is oefenvoetbal natuurlijk uiteindelijk bedoeld.

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5
6
7 1
8
9
10
11