Beker 
14 september 2019, 14:30
Veenhuizen
7 - 1
SJS
Sportpark Julianastraat
Toeschouwers: 50
1e Elftal
Scheidsrechter: -

Wedstrijdverslag

We hoeven weinig woorden vuil te maken aan de bekerwedstrijd in en tegen derdeklasser Veenhuizen. SJS leverde een collectieve wanprestatie! 

Binnen 12 minuten keek het tegen een onoverkomelijke achterstand aan, 3-0. Het kwam nog wel terug door een goal van Jan Springer, die tevens de aansluitingstreffer had moeten maken, maar verder zat het er geen moment in voor de ploeg van Otto Halmingh.

Niet dat Veenhuizen niet kan voetballen, maar de manier waarop ze regelmatig een vrije doortocht kregen had meer te maken met SJS, dan met de overweldigende kwaliteiten van de tegenstander. Veenhuizen maakte daar dus dankbaar gebruik van en liep uit naar een ruime voorsprong bij rust, 5-1.

Na de rust viel er weinig eer te behalen voor de invallers Panneman, Smid en JO19-speler Kroese en zo kabbelde het spel voort. SJS was overal een stap te laat, maakte het speelveld veel te groot en was geen moment bij machte om het tij te keren. Veenhuizen maakte er nog twee, miste nog een penalty en won dik en dik verdiend deze wedstrijd met ruime cijfers, 7-1!

SJS zal volgende week zaterdag uit een heel ander vaatje moeten tappen tijdens de competitiestart tegen Wildervank, dat wel haar laatste bekerwedstrijd wist winnen (3-1 tegen vijfdeklasser FC Assen). De wedstrijd wordt gespeeld in Wildervank en begint om 14.30 uur. Dan gaan we voor het echie!

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5
6 1
7
8
9
10
11

Subs

Naam GLS Kaarten
12
Wouter Panneman Wouter Panneman ← Tom Timmer
13
Mattijn Smid Mattijn Smid ← Kelvin Oosting
14
Huub Kroese ← Jan Springer