Oefen 
5 september 2019, 19:30
Sellingen
2 - 2
SJS
Sportpark Sellingen
Toeschouwers: 100
1e Elftal
Scheidsrechter: -

Wedstrijdverslag

Op het mooie sportcomplex en op een prima hoofdveld oefende SJS vanavond tegen zondag 3e klasser Sellingen. De wedstrijd werd een gelijk opgaande strijd waarbij beide ploegen goede en minder goede fases afwisselden.

SJS kwam vroeg op voorsprong na een prima aanval over de rechterkant. Zuidema zette voor, Springer rondde af bij de tweede paal, 0-1.

Door een foutieve pass en onderschepping door Sellingen werd het na een half uur spelen gelijk en dat betekende tevens de ruststand. Trainer Halmingh wisselde er lustig op los en zo kwamen vijf nieuwe krachten in het veld. De eerste opgelegde kans in de tweede helft was voor invaller Smid, maar hij wist in de 1-op-1 de keeper niet te verschalken.

Daarna brak er een onrustige en matige fase aan voor SJS. Het leverde Sellingen de voorsprong op, maar deze had zo maar hoger kunnen uitvallen. Keeper Koops bracht zich een aantal keren in een moeilijke situatie, maar herstelde even zo vaak door knap te redden. Sellingen wist de genadeklap daardoor niet uit te delen.

In de laatste fase van de tweede helft was het woord weer aan SJS. Uiteindelijk viel de gelijkmaker een minuut of tien voor tijd. Arwen de Koe was er als de kippen bij om een afgeslagen bal tegen de touwen te knallen, 2-2. Laatstgenoemde had ook nog de 2-3 op de schoen, maar dat zou teveel van het goede geweest zijn.

Een nuttige oefenpot dus op deze donderdagavond. Zaterdagavond speelt SJS in en tegen Hoogeveen in het bekertoernooi. Aftrap 19.30 uur!

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5 1
6
7
8 1
9
10
11

Subs

Naam GLS Kaarten
12
Rick Breedveld Rick Breedveld ← Tom Timmer
13
Lars Hommes Lars Hommes ← Kelvin Oosting
14
Mattijn Smid Mattijn Smid ← Ronald Zuidema
15
Ruben Kornelius Ruben Kornelius ← Wouter Panneman
16
Kevin Koops Kevin Koops ← Brian de Jonge
17
Rob Groenewold Rob Groenewold ← Ronald Zuidema