Competitie 
23 september 2017, 14:30
Westerlee
3 - 2
SJS
Sportpark Koeperlaand
Toeschouwers: 50
1e Elftal
Scheidsrechter: H. Rotmensen

Wedstrijdverslag

SJS 1 kende een teleurstellende seizoenouverture, want het moest haar meerdere erkennen in promovendus Westerlee. Na een ruststand van 0-0 en weinig spektakel, nam Westerlee na rust al snel de leiding, 1-0. SJS was niet bij monde om de tegenstander direct van repliek te dienen, want het kwam maar moeilijk in haar spel.

Veel slordigheden, onderlinge communicatiefouten gaven een totaal ander wedstrijdbeeld dan bijvoorbeeld een week geleden tegen Glimmen. De overtuiging ontbrak en daar maakte Westerlee dankbaar gebruik van. Knullig balverlies van Frank Venema leidde de 2-0 in en daarna brak het geloof bij SJS om nog een goed resultaat te halen. Niet veel later werd het zelfs 3-0.

SJS herpakte zich enigszins, nadat trainer Halmingh opportunistischer ging spelen met Slagveer voor Nomden en Timmer voor Zuidema. Met meer druk naar voren wist SJS in korte tijd nog twee keer te scoren, maar de goals van Oosting en Springer kwamen te laat.

Zo kent de competitie een valse start, maar is er geen man overboord. SJS 1 heeft laten zien veel beter te kunnen en dus zal het zich tegen Middelstum moeten willen revancheren.

Klik hier voor een foto-impressie van de wedstrijd.

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 1
11 1

Subs

Naam GLS Kaarten
12
IMG_0182 Faizel Slagveer ← Jasper Nomden
13
IMG_0344 Tom Timmer ← Ronald Zuidema