Oefen 
11 september 2018, 20:00
v.v. Musselkanaal
4 - 2
SJS
Sportpark Musselkanaal Parklaan
Toeschouwers: 50
1e Elftal
Scheidsrechter: -

Wedstrijdverslag

Afgelopen dinsdagavond oefende SJS in en tegen Musselkanaal. Dit zal ook een hele goede graadmeter wezen aangezien Musselkanaal actief is in de derde klasse zondag, de afgelopen seizoenen streden de groen-witten tegen degradatie.

Om 20:00 uur werd er afgetrapt, SJS begon zwak aan de wedstrijd en binnen de minuut kopte Musselkanaal binnen uit een corner. Musselkanaal was direct ook heer en meester en was veel feller en sneller dan de ploeg uit Stadskanaal. Binnen het kwartier kwam Musselkanaal al op 2-0, opnieuw stond SJS te slapen bij een hoekschop. Hierna deed SJS ook iets terug. Ditmaal stond Musselkanaal even niet goed en kon Niels de Jong ineens uit de kluts binnen tikken, 2-1. SJS bleef zwak voetballen en was duidelijk de mindere in het vervolg van de eerste helft. Aan het eind van de eerste helft kreeg SJS wel plots een penalty, deze werd dan ook benut door Jan Springer, 2-2.

SJS hoopte met een gelijke stand de rust in te gaan, maar dat gebeurde niet, opnieuw kopte Musselkanaal raak uit een corner, 3-2.

Met een flink aantal wissels begon SJS aan de 2e helft. Ook hierin waren de gasten duidelijk de mindere, net als in de eerste helft had SJS geen grip op de snelle aanvallers van Musselkanaal. Na 60 minuten werd het dan ook 4-2, een prachtige goal overigens. In het vervolg werd er niet meer gescoord, de meeste kansen waren nog steeds voor de groen-witten. Er is dus nog steeds werk aan de winkel voor SJS 1, zaterdag is er nog een bekerduel in en tegen Muntendam om 14:30 uur en hierna zal op zaterdag 22 september de competitie beginnen, dit met een thuisduel tegen FDS uit Havelterberg.

 

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11