Competitie 
3 november 2018, 14:30
Onstwedder Boys
3 - 0
SJS
Sportpark Julianastraat
Toeschouwers: 200
1e Elftal
Scheidsrechter: J. Rutgers

Wedstrijdverslag

Onstwedder Boys heeft zaterdag de Kanaalstreekderby tegen SJS met 3-0 gewonnen. De Knoalsters kwamen in de eerste helft ongelukkig op achterstand, maar verzuimden zelf ook om te scoren. In de tweede helft was Onstwedde de betere en liep het uiteindelijk uit naar een 3-0 zege.

De bezoekers waren in het eerste bedrijf het meest gevaarlijk en kregen ook de beste kansen. Het was de thuisploeg die wel enigszins fortuinlijk aan een voorsprong kwam na een kwartier spelen. Julian Bruining werkte op ongelukkige wijze de bal in het eigen doel.

Paal en lat

De gasten kregen zelf goede kansen op de gelijkmaker, maar raakten onder andere de paal en lat. Het zat SJS ook niet echt mee, want ook een strafschop was niet aan de uitploeg besteed. Jan Springer, die vaak wel raat weet met dit soort buitenkansjes, faalde vanaf de stip. Zo ging de thuisploeg met een geflatteerde 1-0 voorsprong rusten.

Na de pauze bracht Onstwedde voetballend meer en was SJS een stuk minder dreigend. Na een dik uur spelen leek de wedstrijd al beslist te worden toen de 2-0 op het scorebord kwam. Ties Bruining leverde een goede voorzet af op Sem Nieuwenhuis, die de bal kon binnen tikken.

Over en uit

Een kwartier voor tijd was het helemaal over en uit voor SJS, dat ook de 3-0 nog moet slikken. Opnieuw was Nieuwenhuis de gevierde man, die afrondde na een voorzet van Anne Wilzing. Onstwedder Boys heeft door de zege weer aansluiting met de bovenste ploegen gekregen, SJS moet voorlopig naar onderen kijken.

Klik hier voor de foto’s.

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Subs

Naam GLS Kaarten
12
IMG_0077 Wouter Panneman ← Kay Rijkens
13
IMG_0089 Matthies Feiken ← Jan Springer
14