Competitie 
27 oktober 2018, 14:30
SJS
0 - 3
CSVC
Sportpark Julianastraat
Toeschouwers: 100
1e Elftal
Scheidsrechter: De heer Wieringa

Wedstrijdverslag

Na een voetballoze zaterdag werd de competitie op 27 oktober jl. weer hervat. Er stond direct een zeer belangrijk duel op het programma, titelkandidaat CSVC kwam namelijk op bezoek aan de Julianastraat. Winnen betekende aansluiting bij de top van de 4e klasse E. Bij verlies zou SJS voorlopig afhaken.

Iets na 14.30 uur floot scheidsrechter Wieringa voor het begin van de wedstrijd. SJS en CSVC bleken aardig aan elkaar gewaagd in het begin van de wedstrijd, grote kansen waren er voor beide ploegen niet te noteren. SJS voetbalde behoorlijk en gaf weinig tot niets weg, maar hetzelfde gold in feite voor CSVC. Het waren vooral speldenprikjes wat er werd uitgedeeld bij beide teams. Dit bleef de hele eerste helft zo. Grote kansen kwamen er gewoon niet, soms kwam SJS er heel gevaarlijk uit, maar dit gold ook voor de oranjehemden uit Coevorden. Na 40 minuten kreeg CSVC een corner en hierbij stond SJS heel eventjes niet helemaal goed en werd de bal knap binnen getikt door een Coevordenaar. Dit was natuurlijk een enorme domper voor de ploeg uit Stadskanaal, je speelt geen slechte eerste helft en geeft eigenlijk niks weg en de tegengoal valt dan juist uit een corner. Na ruim 45 minuten vond scheidsrechter Wieringa het welletjes voor de 1e helft. In de rust probeerde trainer Halmingh de koppies positief te houden in de hoop dat ze erin bleven geloven en er vol op zouden gaan.

De tweede helft ging van start zonder wissels en het bleef in het begin een zelfde spelbeeld houden als de 1e helft, echter kreeg SJS in de 52e minuut een mokerslag, opnieuw scoorde CSVC uit een corner, dit keer werd de bal hard binnen gekopt. Hierna vloeide het geloof langzaamaan weg bij de blauwhemden, de ploeg kreeg nog wel soms een mogelijkheid om te scoren, maar de eindpass was telkens niet goed genoeg. CSVC was wel gewoon de betere ploeg en kreeg ook kansen op de 0-3. Na 65 minuten sloeg de schrik flink toe aan de Julianastraat: grensrechter Erwin Panneman stapte langs het veld in een kuiltje en ging dus hard door zijn enkel. Na een behandeling van meer dan 5 minuten, ging hij met een brancard van het veld af. Doordat de maker van dit verslag ook achterbleef in het verzorgingsruimte eindigt hier het verslag. De wedstrijd eindigde in een 0-3 eindstand voor CSVC

Een bittere pil voor de blauwhemden. SJS moet de wonden likken en gauw de rug gaan rechten, dit moet gebeuren in de derby tegen Onstwedder Boys. De wedstrijd begint om 14.30 uur in Onstwedde.

 

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Subs

Naam GLS Kaarten
12
IMG_0066 Jasper Nomden ← Wouter Panneman
13
IMG_0083 Kelvin Oosting ← Niels de Jong
14