Competitie 
29 september 2018, 14:30
SCN
3 - 0
SJS
Sportpark Julianastraat
Toeschouwers: 100
1e Elftal
Scheidsrechter: De heer H. Rotmensen

Wedstrijdverslag

Zaterdag 29 september moest SJS afreizen naar Nieuwlande, waar de wedstrijd tegen SCN op het programma stond. Nadat vorige week FDS in een prima wedstrijd opzij werd gezet, trof SJS opnieuw een tegenstander die uit de derde klasse kwam. SCN won ook hun eerste wedstrijd, dit van SC Angelslo.

Het begin van de wedstrijd was voor beide ploegen nog een beetje aftasten, echter was SCN al wel feller in de duels dan SJS. Binnen een kwartier kwam SJS al op achterstand, een voorzet van SCN werd opeens hard in eigen doel geschoten door Ronald Zuidema. SJS herpakte zich niet en bleef het duidelijk de mindere ploeg. SCN was gewoon een stuk feller en legde meer tempo in het spel dan SJS. De blauwhemden waren steeds een stapje te laat. Dit ging de hele eerste helft door, kansen kreeg SJS dan eigenlijk ook niet. Ook de ploeg uit Nieuwlande kreeg niet veel kansen in de eerste helft. Maar die ploeg was wel duidelijk de betere. In de eerste helft viel er verder niks noemenswaardig te vertellen. SJS was geen schim van de ploeg die vorige week FDS kansloos liet. Na 45 minuten floot scheidsrechter Rotmensen af voor de thee.

In de 2e helft werd het er niet veel beter op aan de kant van de Knoalsters. SCN kreeg steeds meer ruimte en miste nog flink wat kansen op de 2-0. In de 55e minuut ging Otto Halmingh wisselen, Evan de Hoop kwam in de ploeg voor Jasper Nomden. Dit had ook geen effect SCN bleef veruit de betere ploeg, echter kreeg SJS nog wel een grote kans op de 1-1, helaas viel deze er niet in en ging SCN gewoon weer op zoek naar een bevrijdende 2e treffer.

Deze viel dan ook in de 72e minuut, SJS ging niet vrijuit en legde SCN niks in de weg, 2-0. Het geloof zakte toen definitief weg bij de Knoalsters, Julian Bruining kwam nog in het veld voor Kelvin Oosting. In 83e minuut werd het ook nog 3-0. SJS was gewoon zichzelf niet en is dus de nederlaag een logisch gevolg. Na 90 minuten vond de goed leidende scheidsrechter Rotmensen het welletjes.

SJS moet zich weten te herpakken, want volgende week treft SJS op eigen veld Nieuw-Balinge. Kop omhoog mannen!

Klik hier voor de foto’s.

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Subs

Naam GLS Kaarten
12
IMG_0087 Evan de Hoop ← Jasper Nomden
13
IMG_0093 Julian Bruining ← Kelvin Oosting