Oefen 
25 augustus 2018, 17:00
FVV
0 - 3
SJS
Sportpark Julianastraat
Toeschouwers: 50
1e Elftal
Scheidsrechter: -

Wedstrijdverslag

SJS speelde haar eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen zondag vierdeklasser FVV. Net als SJS miste FVV vorig seizoen op een haar na promotie naar de 3e klasse.

Otto Halmingh houdt zijn selectie behoorlijk in tact, Bryan Boels vertrok naar SV Mussel, Peter Orsel stopte. Daarentegen komen Evan de Hoop (SPW), Brian de Jonge (v.v. Nieuw-Buinen), Julian Bruining (SC Stadskanaal) en Rob Groenewold (rentree na blessureleed) de gelederen versterken.

In een wedstrijd gedomineerd door het wisselvallig weer trok SJS aan het langste eind en won het door doelpunten van Jan Springer, Frank Venema en Matthies Feiken redelijk eenvoudig met 0-3. ‘Voor een eerste wedstrijd hebben we het prima gedaan, maar het kan hier en daar natuurlijk beter. Het is natuurlijk de voorbereiding, we waren duidelijk de betere ploeg’, aldus trainer Halmingh.

Klik hier voor de foto’s.

Donderdagavond oefent SJS thuis tegen wederom een zondag vierdeklasser v.v. Gieterveen. De wedstrijd start na de formele heropening van de kantine om 20.00 uur.

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3 1
4
5
6
7
8
9 1
10
11

Subs

Naam GLS Kaarten
12
IMG_0066 Jasper Nomden ← Rick Breedveld
13
IMG_0089 Matthies Feiken ← Jan Springer
1
14
IMG_0098 Brian de Jonge ← Wouter Rozema