Nacompetitie 
9 juni 2018, 14:30
VIOD Driesum
1 - 0
SJS
Sportpark Treffers Driezum
Toeschouwers: 300
1e Elftal
Scheidsrechter: De heer L. Wynne

Wedstrijdverslag

De promotiedroom is een illusie gebleken. De ploeg van trainer Otto Halmingh verloor in Driezum tegen VIOD op een manier waarop je niet wilt verliezen. Door een discutabele penalty in de 90e minuut van de wedstrijd schoten de Friezen zichzelf naar de 3e klasse.

Voor SJS is het uithuilen en opnieuw beginnen! De teleurstelling overheerst bij iedereen en dat hoort ook zo. Dit verlies dreunt nog wel even na bij spelers, staf, bestuur, supporters en iedereen die SJS een warm hart toedraagt. Toch is dit seizoen er eentje om over een tijdje trots op te zijn, immers de doelstelling van dit seizoen werd behaald. Minimaal top 4 en meedoen om de prijzen. Laat dit de opmaat zijn voor het seizoen 2018-2019 waarin we met elkaar gaan strijden voor wederom die kans op promotie. Laat de honger naar succes groot zijn! Kop d’r veur!

Een uitgebreid verslag van de wedstrijd laten we dit keer achterwege. Kort samengevat, SJS was de gehele wedstrijd niet zichzelf, de kwaliteit van de meerderheid van de spelers kwam niet bovendrijven en de Friezen maakten daar met hun fysieke spel dankbaar gebruik van en bleven daardoor redelijk eenvoudig overeind. We wensen VIOD veel succes in de 3e klasse volgend seizoen. Punt!

Namens het bestuur bedanken wij spelers, staf en de vele meegereisde supporters voor een geweldig toetje van het seizoen 2017-2018!

Klik hier voor de foto’s!

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Subs

Naam GLS Kaarten
12
IMG_0143 Wouter Panneman ← Jasper Nomden
13
Peter Orsel Peter Orsel ← Rick Breedveld
14
fa-user-v2 Niels de Jong ← Tom Timmer