skip to Main Content
Competitie 
15 oktober 2022, 14:30
Hoogeveen
0 - 0
SJS
Gemeentelijk Sportpark
Toeschouwers: 100
1e Elftal
Scheidsrechter: De heer L. Boers

Wedstrijdverslag

Hoogeveen zaterdag kan duidelijk geen vervolg geven aan de flitsende competitiestart tegen De Weide. Nadat het duel tegen DKB vorige week in 1-1 eindigde kwam met nu tegen een andere promovendus wederom niet tot winst. Tegen SJS eindigde het zoals het begon: 0-0.

“We waren veel te slordig en het baltempo was veel te laag”, concludeerde middenvelder Mart Pastoor na afloop voor de camera van Hoogeveen TV. Hij sloeg daarmee de spijker op z’n kop. Tegenstander SJS had een week eerder nog met 6-2 van Hollandscheveld gewonnen, maar kwam naar Hoogeveen om minimaal een punt uit het vuur te slepen. Hoogeveen was niet bij machte om voetballend een gaatje te vinden in de hechte defensie.

Buitenkant paal

Toch was het niet zo dat er voor beide doelen helemaal niets gebeurde. Zo krijg Pastoor zelf een grote mogelijkheid, maar kwam hij net niet goed uit om een voorzet van Sander van Veen binnen te glijden. Marcel Linthorst raakte uit een vrijetrap nog de buitenkant van de paal.

In de tweede helft zette Hoogeveen wat hoger druk en had SJS het even wat moeilijker. Sander van Veen en Kevin Kerssies waren dreigend maar niet scherp genoeg voor de goal en een schot van Marcel Linthorst spatte na een uur uiteen op de paal. Daarna kwam de wedstrijd weer in evenwicht en had invaller Arwin de Koe de gasten uit Stadskanaal zo maar op voorsprong kunnen brengen.

Achterstand op koploper

Het blijf hierdoor 0-0. Een resultaat waar Hoogeveen het minst tevreden mee was. Men is nog ongeslagen, maar ziet de achterstand op koploper ZZVV al behoorlijk oplopen. Zaterdag zal het inhaalduel tegen Zuidlaren dan ook gewonnen moeten worden om de favoriet uit Zuidwolde in het vizier te houden.

 

Teleurstellende middag

“Het was een teleurstellende middag. SJS stond wel wat hogerop dan DKB, waardoor er  best wel ruimte was achter de verdediging en de keeper. Elke lange bal was echter niet zuiver, waardoor zij niet in de problemen kwamen. De restverdediging was wel op orde waardoor we weinig weggaven, maar dat was ook het enige positieve vanmiddag. Het goede gevoel van de wedstrijd tegen De Weide is dan ook wel verdwenen. Hopelijk komen we volgende week eens vroeg op voorsprong en kunnen we van daaruit een goede partij op de mat leggen”, keek Pastoor terug.

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Back To Top