skip to Main Content
Oefen 
23 augustus 2022, 19:30
SJS
2 - 4
Titan
Sportpark Julianastraat
Toeschouwers: 75
1e Elftal
Scheidsrechter: De heer J. Kuipers

Wedstrijdverslag

De derde oefenwedstrijd werd een wedstrijd met twee gezichten. Vóór rust was het SJS dat de bovenliggende partij was, maar niet in staat was om de mogelijkheden en kansen om te zetten in meer dan 1 doelpunt. Het was Thom Boels, die de trekker overhaalde voor de openingstreffer. Een goal van Jan Springer werd afgekeurd wegens buitenspel en verder stond het vizier nog niet op scherp.

Titan kwam langszij via een een corner, nadat doelman De Jonge eerst nog tot het uiterste moest gaan om de bal uit de hoek te tikken. Vervolgens mocht een speler van Titan de bal uit de corner geheel vrij inkoppen, omdat er door de Knoalster defensie niet adequaat werd gehandeld. Kroese liet zijn mannetje geheel vrij en daardoor was De Jonge kansloos, 1-1.

Met deze stand gingen bij de ploegen aan de thee. In de tweede helft zagen we een omgedraaid beeld. Titan was feller en wilde meer de bal dan SJS. De tegenstander kwam beter in het spel en door een miscommunicatie tussen Venema en De Jonge kreeg oud SJS-er Julian Bruining de kans geboden om Titan op voorsprong te schieten. Weliswaar had hij daar twee pogingen voor nodig, want De Jonge was hem de eerste keer de baas.

SJS speelde minder dan vóór rust, de linies speelden niet meer kort op elkaar en daardoor ontstond een te groot veld. Titan maakte daar dankbaar gebruik van en zette een tandje bij, ook qua felheid. Dit resulteerde in de 1-3. Wederom redde De Jonge in eerste instantie, maar in de rebound was het raak.

Tussendoor had Springer bijna gelijk gemaakt, maar zijn bal belandde op de paal. Titan had ook kansen op meer, maar een fraai schot raakte de lat boven De Jonge. SJS ging op zoek naar de aansluiting, maar ook Titan bleef dreigend.

Vlak vóór tijd kreeg Oosting de bal op een presenteerblaadje aangereikt door de doelman van Titan bij een doeltrap. Volledig vrij kon hij de bal in het doel schieten, 2-3. Met nog vijf minuten ging SJS op zoek naar de gelijkmaker, maar gaf daardoor veel ruimte weg. Door balverlies op het middenveld kreeg Titan de kans om via een uitgespeelde aanval de eindscore van 2-4 op het scorebord te schieten. Direct daarna floot scheidsrechter Kuipers af.

En zo zijn er voldoende aanknopingspunten voor de staf en selectie om verder aan te schaven, voordat het seizoen op zaterdag 3 september echt start met de bekercompetitie.

Opstelling

Naam GLS Kaarten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 1

Subs

Naam GLS Kaarten
12
Placeholder SJS Titan Stan Tolner
13
Rick Rick Breedveld Huub Kroese
14
Kelvin Kelvin Oosting Floris Wientjes
1
15
Gerwin Gerwin Heidema Jan Springer
Back To Top