skip to Main Content
Oefen 
20 augustus 2022, 18:30
v.v. Nieuw-Buinen
2 - 1
SJS
Sportpark Buunerdrome
Toeschouwers: 150
1e Elftal
Scheidsrechter: De heer J. Spiegelaar

Wedstrijdverslag

SJS verloor haar tweede oefenduel in en tegen zondag derdeklasser v.v. Nieuw-Buinen en dat had het voornamelijk aan zichzelf te wijten. Op het bijveld op sportpark Buunerdrome kreeg het in de voorlaatste minuut de deksel op de neus, 2-1. Al in het eerste bedrijf had SJS de wedstrijd lam moeten leggen. Het scoorde uit meerdere goede mogelijkheden slechts één keer, Arwen de Koe was de maker.

In de tweede helft waren de ploegen gelijkwaardig aan elkaar zonder dat dit heel goed voetbal met zich meebracht. De jonge SJS-doelman Bos moest echter twee keer vissen, terwijl aan de overkant o.a. Tolner en Boels de trekker niet overhaalden. Voor trainer Schaart en alle selectiespelers genoeg stof tot nadenken en aan te werken in de voorbereiding op de eerste officiële duels van het seizoen.

Aankomende dinsdagavond speelt SJS thuis tegen eveneens promovendus v.v. Titan, dat in dezelfde klasse uitkomt als de Buunermonders. Wederom een mooie testcase in de voorbereiding dus. Aftrap is om 20.00 uur op het kunstgras aan de Julianastraat!

Back To Top