skip to Main Content

Krijn Verweij zegt ‘Dankjewel allemaal’

Lieve vrienden en vriendinnen van SJS. Dank je wel!

Nee, ik ben uiteindelijk net niet verkozen tot Knoalster van het Jaar. Maar het voelde wel zo, dus ik ben geenszins teleurgesteld, laat dat voorop staan. De nominatie kwam vanuit SJS en het zijn heel veel SJS-ers geweest die op mij hebben gestemd. En niet alleen dat. Ik hoefde mijn gezicht maar te laten zien aan de Julianastraat of het ging er over.

Hoe krijg je mij stil? Nou, dat moet je me voor zo iets nomineren. Ik werd er inderdaad heel stil van en, ik kom er eerlijk voor uit, werd behoorlijk zenuwachtiger naarmate de grote dag naderde. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen voor SJS. Ik doe dat omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren en blije mensen om me heen te zien. Ik doe dat omdat ik SJS een hele mooie en waardevolle vereniging vind waarvoor het de zeer moeite waard is mijn tijd en energie er aan te besteden.

En als je daarvoor dan op deze manier wordt bedankt, dan voelt dat als een warme deken waar ik graag onder kruip. Dank lieve vrienden en vriendinnen van SJS dat jullie op mij hebben gestemd, voor de mailtjes, de apps en de persoonlijke felicitaties voor mijn nominatie. Het heeft me heel erg goed gedaan!

Maar nu weer ‘back to normal‘. Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen. We gaan er weer voor!

Krijn Verweij

Back To Top