skip to Main Content

Komkommertijd, maar ondertussen achter de schermen…

Het seizoen 2017-2018 is ten einde, de zomervakantie is in aantocht en het nieuws rond het reilen en zeilen bij voetbalvereniging SJS staat op een laag pitje. Met een ander woord, komkommertijd!

Toch wordt er achter de schermen nog steeds/alweer doorgewerkt. Deels in de afronding van het seizoen 2017-2018, maar natuurlijk vooral richting het nieuwe seizoen 2018-2019.

Pimp de kantine
Het megaproject van deze zomerstop, de renovatie van onze kantine/bestuurskamer. Sinds maandag 18 juni jl. wordt er door een groep vrijwilligers keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat aan het begin van het nieuwe seizoen de kantine volledig onherkenbaar en voorzien van een moderne en frisse uitstraling wordt opgeleverd!

Nieuwsgierig, kom gerust op een doordeweekse avond een kijkje nemen en steek deze vrijwilligers een hart onder de riem, want zonder hen is de oplevering nooit haalbaar. Hulde!

De officiële heropening zal nog moeten worden gepland, maar daarvan houden we jullie graag op de hoogte!

Nieuwe kledinglijn
De bestelling voor de nieuwe tenues voor onze jeugdteams is inmiddels in productie genomen en zal tijdig geleverd worden. Ook is men bezig om het eerste elftal te voorzien van nieuwe kleding!

AVG
Ook voetbalvereniging SJS werkt hard door achter de schermen om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We hebben al de nodige maatregelen getroffen, zoals opstellen van een gegevensmatrix, privacyverklaring, geheimhoudingsverklaringen etc.

Freddie Pranger Memorial
Het eerste grote evenement van het nieuwe seizoen staat gepland op zaterdag 1 september a.s. en natuurlijk gaan de voorbereidingen hierop gestaag door. Immers, over twee maanden is het alweer zover.

Selecties en staf 2018-2019
Natuurlijk wordt er druk gekeken wat de beste invulling is voor de selecties en staf voor het nieuwe seizoen. Een proces wat zorgvuldig en met veel geduld, tact en beleid wordt voorbereid. Iets wat ook niet stilligt in ieder geval.

Laatste bestuursvergadering
Aankomende donderdag 5 juli a.s. vergadert het bestuur voor de laatste keer dit seizoen! Het is een bewogen seizoen geweest met een bestuur dat keihard heeft gewerkt om de wind er weer onder te krijgen binnen de voetbalvereniging. In de ogen van het bestuur is dat zeker gelukt. Na donderdag gaan ook zij genieten van een mooie zomer om straks met hernieuwde energie te starten aan het seizoen 2018-2019.

Back To Top