skip to Main Content

Komende weken toch nog zomervoetbal!

Het bestuur, kantinebeheer en activiteitencomissie hebben de afgelopen week intensief overleg met elkaar gehad over wat er binnen de versoepelingen per zaterdag 5 juni nog mogelijk is om het zeer teleurstellende voetbalseizoen 2020-2021. En daarmee is zomervoetbal, editie twee een feit!

De komende weken is het dan ook weer ‘bedrijvig’ op het sportpark aan de Julianastraat. Op zowel vrijdagavond als zaterdagen is er weer genoeg te doen. Niet alleen de KNVB Regiocup bij de jeugdteams maakt dat iedereen weer blij wordt, maar dus nu ook zomervoetbal, editie twee.

De huidige JO19-selectie, senioren, dames en G-voetballers kunnen op de volgende data zich inschrijven om in een onderlinge competitie weer lekker tegen het balletje te trappen. En de kantine is ook weer geopend!

Alleen zullen we ons wel allemaal aan de geldende maatregelen moeten blijven houden. Klik hier om nog eens na te lezen waaraan je je moet houden op het terras en in onze kantine.

Handhaving
We zijn, als bestuur en barpersoneel, genoodzaakt ons te handhaven hierop en doen een beroep op ieder individu zich aan de geldende beperkingen te houden om verdere besmetting van het Coronavirus te voorkomen. Maar vooral daarnaast om als vereniging samen er nog iets moois van te maken.

Verplichte inschrijving nodig om te kunnen deelnemen
Wil je meedoen aan zomervoetbal, ga dan direct naar het inschrijfformulier en schrijf je in voor of vrijdagavond 11 juni of zaterdagmiddag 12 juni. Klik hier voor het formulier.

De inschrijving voor de overige weekenden zal telkens op de zondag ervoor worden opengezet. Hou de website en social media in de gaten!

Geen toeschouwers toegestaan
Hoe goed we ook snappen dat andere mensen graag even een kijkje komen nemen of op het terras willen plaatsnemen, we hebben nu eenmaal te maken met de maatregelen. Maak het ons dan ook niet te moeilijk door onaangekondigd te komen. Geen deelnemer aan zomervoetbal betekent dat we geen mogelijkheden kunnen bieden. We hopen dat er wellicht snel nog meer versoepelingen komen uiteraard!

Tenslotte hopen we op een ‘volle bak’ de komende weekenden. We kunnen niet wachten jullie weer te zien!

Het bestuur
Kantinebeheer

Back To Top