skip to Main Content

Knoalster van het Jaar: Stem op Krijn!

Vanaf woensdag 19 december aanstaande is het mogelijk om je stem uit te brengen op onze eigen SJS-topper Krijn Verweij in de verkiezing ‘Knoalster van het Jaar 2018’! Hierbij roept het bestuur alle SJS-ers op om te stemmen op Krijn.

Krijn is al jarenlang het gezicht van het G-voetbal bij SJS. Samen met een groot aantal vrijwilligers maakt hij het mogelijk voor de doelgroep om de voetbalsport te kunnen beoefenen en is SJS ontzettend trots op haar eigen Freddie Pranger Memorial, inmiddels een begrip in Noord-Nederland als het gaat om G-voetbaltoernooien.

Daarnaast heeft Krijn een zeer groot aandeel gehad in het opzetten van SJS Oldstars Walking Football. Samen met een aantal partners beleefde SJS afgelopen donderdag 13 december jl. nog een zeer succesvolle kick-off, waarbij de aftrap werd verzorgd door wethouder Lian Veenstra van de gemeente Stadskanaal.

Naast zijn tomeloze inzet als vrijwilliger, voormalig bestuurslid en huidig lid van de adviesraad van SJS is Krijn een zeer aimabel persoon en zou de verkiezing tot Knoalster van het Jaar een mooie waardering zijn voor alles wat hij doet en gedaan heeft.

Kortom, laat je stem gelden! Stemmen kan via de website van de Kanaalstreek: https://www.kanaalstreek.nl/ of via e-mail of per post.

Back To Top