skip to Main Content

Klaverjasavonden weer van start!

Nu de maatregelen steeds verder worden versoepeld, ziet ook het bestuur van de klaverjasclub SJS weer de mogelijkheid om voor het resterende deel van het seizoen een aantal klaverjasavonden in te plannen. En dat is goed nieuws voor onze klaverjasliefhebbers!

Toch zal niet meer alles hetzelfde zijn, want het zittende bestuur in de personen van Henk Vos en Pieter Groothuis hebben allebei besloten Stadskanaal en dus ook de klaverjasclub vaarwel te zeggen. Beide gaan verhuizen naar Zwolle om dichterbij hun kinderen te wonen en dat is natuurlijk een hele goede reden. We betreuren het echter dat ze ons gaan verlaten, want jarenlang zijn het de trouwe aanhangers geweest van het klaverjassen bij SJS.

Natuurlijk samen met vele anderen, dus het is ook niet de bedoeling om iemand hierin te kort te doen. En gelukkig is het voortbestaan van de klaverjasclub SJS alweer nieuw leven ingeblazen. Op initiatief van Adri van der Vegt en Jan Baas is de zoektocht gestart naar een nieuw bestuur en deze werd al snel gevonden in de personen van Rudi Timmer en Chris Doppler. Rudi zal worden benoemd als voorzitter en Chris ontfermt zich als penningmeester over de financiën. Adri en Jan helpen hen waar nodig. Tenslotte zal Ger Grimmius de communicatie rondom de kaartavonden verzorgen.

Dat betekent dat de toekomst er goed uitziet en er weer volop geklaverjast kan worden in de kantine. Voor het seizoen 2021-2022 zal dat zijn op de volgende data:

  • vrijdag 25 februari 2022
  • vrijdag 11 maart 2022
  • vrijdag 25 maart 2022
  • vrijdag 8 april 2022

Afscheid
Natuurlijk zal er op gepaste wijze afscheid worden genomen van Henk Vos en Pieter Groothuis. Hierover wordt later gecommuniceerd.

We zien jullie dus graag allemaal aankomende vrijdagavond weer voor een gezellige kaartavond! We beginnen om 19.45 uur, dus kom op tijd!

Het bestuur van klaverjasclub SJS

Back To Top