skip to Main Content

KAMPIOENEN: SJS VR2

Vrijdagavond 18 mei mochten de dames van team 2 de wei weer in. De voorlaatste speelronde van de voorjaarscompetitie stond op het programma. De tegenstanders waren Wedde, Pekelder Boys en SJS VR3.

De eerste wedstrijd tegen Pekelder Boys was pittig. Iedereen had wat last van de zenuwen. Onze topscoorder, Marloes Timmer, had ook gezonde spanning maar maakte wel de 1-0. De verdediging, bestaande uit de sterke Renate en Marloes Geertsema, zette zich voor 200% in waardoor de ‘nul’ gehouden werd.

Daarnaast een groot compliment voor Jodie, die ons al zoveel wedstrijden op de been gehouden heeft met haar knappe keeperswerk.

De volgende tegenstander, Wedde, werd met uitstekende voetbal aan de kant gezet. Yvet, die ons na die seizoen helaas gaat verlaten, liet zien dat ze van waarde is voor ons team. Door een corner van Marloes Timmer en later van Annelies mocht ze twee doelpunten maken. Daarna had Annelies nog een mooie assist op Marloes Timmer waar de 3-0 uitkwam. De verdediging en middenveld, dit keer bestaande uit Sanne, Mireille, Lisette en Yvette, wist alles weer goed dicht te houden. Wederom kon SJS VR2 drie punten bijschrijven.

De laatste wedstrijd tegen SJS VR3 werd een echte strijd tussen de clubgenoten. VR3 was gebrand om te winnen, ze hadden strijd en snelheid in het spel. Hierdoor had SJS VR2 het moeilijk, maar met de snelle Angela (gastspeler van VR1) en de handige Priscilla probeerden we de verdediging te forceren, wat uiteindelijk resulteerde in een 1-0 voorsprong. Marloes Timmer was de maker. Er werd hard gewerkt op het veld om de voorsprong vast te houden, maar helaas moest SJS VR2 een goal incasseren. Geen paniek, ook met een gelijkspel was het kampioenschap een feit!

Volgende week vrijdag speelt SJS VR2 de laatste wedstrijden bij SJS en wordt het kampioenschap gevierd! Tot dan!

Back To Top