skip to Main Content

KAMPIOENEN : SJS JO8-1

Tja, we weten het wel! Kampioenschappen worden er niet meer gevierd bij de jongste jeugd, aldus de nieuwe normen van de KNVB. Maar het blijft toch geweldig als je met je team een uitstekende prestatie neerzet en bijna alle wedstrijden weet te winnen en daardoor ‘kampioen bent’, of niet? Kortom, ere wie ere toekomt. SJS JO8-1, hartelijk gefeliciteerd namens het bestuur.

Het is eindelijk september, yes we kunnen weer voetballen. Een heel nieuw seizoen met veel nieuwe spelers! De klik in het team zat er gelijk in. Gezellig met elkaar en veel lol.

De eerste competitiewedstrijd is begonnen. In het begin altijd even kijken waar we moeten staan en nog zoekend in het veld maar dat ging al snel erg goed. We wonnen de wedstrijden en daarna wisten de toppers van JO8-1 vrij snel waar ze moesten staan. Alles liep steeds soepeler. We bleven winnen. Zouden we dan toch kampioen kunnen worden?

Met heel veel plezier en genoten van dit team. Als leiders konden Jeroen en ik zeggen gelukkig roepen: Ja!! We zijn kampioenen! Wat hebben ze goed gepresteerd en wat hebben wij een lol gehad met ons allen.

Jorick, Justin, Jaysen, Roan, Wilco, Rowwan, Djaimy, Rowan & Tijn jullie zijn toppers!

Tot slot wil ik Adminta, administratie & advies, Hebels Voegwerken en Gevelonderhoud, Apperlo Hout- & Montagebouw en Tweede Huis Gastouderadviesbureau heel erg bedanken voor het sponsoren van de nieuwe trainingspakken voor SJS JO8-1.

Geschreven door Mireille Halmingh

Back To Top