skip to Main Content

KAMPIOENEN: SJS 3

Het hele seizoen zat het er al aan te komen! De op papier ijzersterke selectie van SJS 3 moest en zou kampioen worden in de reserve 4e klasse. En zo geschiedde! In de thuiswedstrijd werd SV Mussel getrakteerd op een 8-1 nederlaag en zou kon de champagne ontkurkt worden.

Met nog 4 duels te gaan is het team niet meer te achterhalen door de concurrentie. Overtuigender dan dit kan je trouwens ook niet kampioen worden. Alle zestien duels werden winnend afgesloten en dat resulteerde in de vrije cijfers 16 wedstrijden, 48 punten, 76 goals voor en 16 goals tegen.

Het feestje werd gevierd met een rondrit door Stadskanaal en een gezellig feestje in de kantine. Om 20.00 uur werd er respectvol stilgestaan bij de oorlogsslachtoffers en was iedereen muisstil. Daarna bleef het nog lang onrustig en zette men het feestje voort in café De Twee.

Dubbel?
En daarbij is het seizoen voor groepje drie nog niet over. Het bereikte afgelopen woensdagavond namelijk de bekerfinale voor zaterdag reserveteams. Het moet daarbij spelen tegen de winnaar van het duel Foarut 2 – Buitenpost 5. Wint het ook dat duel, dan resteert de algehele bekerfinale tegen de winnaar van de zondag reserveteams.

Een droomseizoen dus voor SJS 3, maar met zoveel kwaliteit in de ploeg kan dat ook bijna niet anders.

Namens het voltallig bestuur en alle leden hartelijk gefeliciteerd met jullie behaalde kampioenschap!

 

Back To Top