skip to Main Content

JO11 dapper en strijdend ten onder

Na twee voorrondes te hebben gewonnen stonden we op 20 april in de finale van de shoot out in Emmen bij de plaatselijke FC. In de rust van de wedstrijd FC Emmen-FC Utrecht mochten we het opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Raptim uit Coevorden.

Rico mocht als eerste starten. Hij speelde dit keer niet de keeper voorbij, maar schoot de bal in de korte hoek binnen.
Noa was als tweede aan de beurt. Zij speelde de bal net iets te ver voor haar uit, jammer genoeg zat de keeper er heel snel bij. Ze probeerde de bal nog onder hem door te krijgen, maar jammer genoeg lukte dit niet. De derde shoot out werd genomen door Luna. Zij mikte haar bal goed door het midden met de juiste snelheid ging de bal in het net. Daarna kwam Daan. Zijn bal ging net niet onder de keeper door en in 2e instantie kon hij hem niet goed raken met zijn rechtervoet. De laatste werd genomen door Colin. Hij schoot de bal beheerst in de linker hoek.

Jammer genoeg (voor ons) schoten de jongens van Raptim JO11 er vier binnen. En daardoor trokken zij aan het langste eind en wonnen ze dit seizoen de shoot out bokaal. Gefeliciteerd met de overwinning!

Wij willen de ouders bedanken dat ze hun kids elke keer aangemoedigd hebben. Onze dank gaat ook uit naar de keepers vanuit de JO19. Dankjewel Joost en Nick dat jullie voor de training aan met de kids wilden oefenen.

En we hebben heel veel plezier gehad met elkaar, dus bedankt Rico, Noa, Luna, Daan en Colin!

De trotse trainers van SJS JO11

Back To Top