skip to Main Content

Jeugd Sponsor Actie Poiesz: spaar munten voor SJS!

SJS is opnieuw één van de deelnemende verenigingen aan de Jeugd Sponsor Actie 2018 van de Poiesz. Vanaf deze week tot en met zondag 8 april kunnen opnieuw Jeugd Sponsor Munten worden gespaard bij de supermarkt aan het Velingspad 7 in Stadskanaal. Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij diverse actieproducten krijgen klanten sponsormuntjes.

Deze kunnen in de supermarkt in een koker naar keuze, van acht verschillende verenigingen, worden gedeponeerd. Uiteraard hopen wij van harte dat alle SJS’ers en iedereen die SJS een warm hart toedraagt zijn of haar muntjes in de SJS-koker stopt. Hoe meer muntjes er worden ingezameld, hoe hoger namelijk het sponsorbedrag dat onze club aan het eind van de rit krijgt overhandigd van de Poiesz.

Doe dus zelf eens je boodschappen bij de Poiesz, maar vraag ook je familie, vrienden en bekenden of ze hun boodschappentas willen vullen bij de buurtsupermarkt aan het Velingspad. En vergeet niet om de sponsormuntjes in ontvangst te nemen bij de kassa en te deponeren in de SJS-koker die een plekje heeft in de winkel.  Het ingezamelde sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van SJS.

Back To Top