skip to Main Content

In memoriam: Sieka Baas

Sieka Baas, echtgenote van Jan, was een zorgzame, vriendelijke en betrokken partner, moeder en oma. Voor onze voetbalvereniging stond ze jarenlang aan de zijde van onze alleskunner Jan Baas.

Achter de bar in de kantine was haar domein en ook zorgde ze ervoor dat de bestuurskamer en kantine altijd netjes werden schoongemaakt. Op maandagavond, als Jan trainde met de veteranen, zorgde zij steevast voor de koffie. Ook op woensdagavonden was ze vaak gastvrouw van het huidige SJS 6. En natuurlijk altijd bereid om in te vallen als de nood aan de man was.

Als Jan op zaterdagmiddag werd gebeld om in te vallen als scheidsrechter, maar hij was bezig met allerhande klussen in en rondom huis was het Sieka die zij dat hij SJS niet in de steek kon laten. De klussen konden later ook wel worden afgemaakt. En 15 minuten later stond Jan dan al op het voetbalveld aan de Julianastraat. Door de jaren heen hebben Jan en Sieka veel vrienden en vriendinnen gemaakt bij SJS. Al jaren werd er met een vaste groep een dag of vijf gekampeerd. En iedere ochtend, wanneer de rest nog op 1 oor lag of slaperig uit de caravan stapte, stond de koffie al klaar bij de familie Baas.

Al langere tijd ging het niet goed met de gezondheid van Sieka en de laatste tijd ging deze snel achteruit. Sieka Baas overleed op 24 maart jongstleden. Vele SJS-ers zullen haar missen! Rust zacht.

We wensen Jan, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Het bestuur

Back To Top