skip to Main Content

Hoe is het nu met Piet Steursma?

Het zal jullie allen niet ontgaan zijn dat we ras SJS-er Piet Steursma al een lange tijd niet meer zien aan de Julianastraat.Afgelopen mei sloeg het noodlot toe en sindsdien staat het leven van Piet, Alie en de kinderen Marieke en Rick op de kop.

En dat gaat heel SJS nauw aan het hart! Velen van ons brachten inmiddels één of meerdere bezoeken aan Piet, die momenteel revalideert in het Beatrixoord te Haren. Bezoeken, welke Piet ontzettend waardeert, en met hem Alie en de kinderen. Het laat maar eens zien hoe Piet midden in onze vereniging staat.Onlangs bracht ik, samen met Henk Mik, namens het bestuur een bezoek aan Piet. De belangrijkste gespreksonderwerpen, je kunt het bijna raden, waren SJS en voetbal!

Piet vroeg mij hoe de nieuwe app van Voetbal.nl werkte, want hij wilde alles wat met SJS te maken heeft, goed kunnen volgen. Dat van SJS 1, dat van het nieuwe SJS 3, waarin zoon Rick momenteel voetbalt en dat van zijn kleinzoon, Colin. Een klein moeite, zodat hij op afstand de verrichtingen van zijn geliefde club kan volgen.

Namens heel SJS leven we mee met  Piet en we wensen hem, Alie en de kinderen dan ook heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijden.

SJS-ers die ook graag een bezoek brengen aan Piet, kunnen contact opnemen met Alie Steursma op 0599 – 619025. Wil je een kaart sturen, dan is  het adres Beatrixoord Haren, Dilgtweg 5, 9751 ND Haren, afdeling C4, kamer 10.

Marc van der Aa
Voorzitter

Back To Top