skip to Main Content

Halmingh en SJS tekenen 2-jarige verbintenis!

Voorafgaand aan het competitieduel tegen Westerlee zetten voorzitter Marc van der Aa en trainer Otto Halmingh hun handtekening onder een nieuwe 2-jarige verbintenis. Nadat in december bekend gemaakt werd dat er naar volle tevredenheid wordt samengewerkt en dus verlengd zou gaan worden, is de uitkomst van de onderhandelingen dat trainer Halmingh ook in de seizoen 2018-2019 en 2019-2020 de scepter zwaait.

‘We willen samen verder werken naar onze stip op de horizon en dat is de terugkeer naar de 3e klasse zaterdag’, aldus voorzitter Van der Aa. ‘Het huidige seizoen zitten we in de opbouw, want we komen van ver. Gelukkig hebben we met Otto een trainer met TC1-papieren, die met deze enthousiaste en ambitieuze groep mooie dingen kan laten zien de komende seizoenen.

‘Voetbalvereniging SJS hoort qua ledenaantal gewoon op het niveau van de 3e klasse thuis, vervolgt Van der Aa. Alle seinen staan dus wat ons betreft op groen om er iets moois van te maken, er zit zichtbare verbetering in het voetbal, jonge jongens krijgen de kans om zich te bewijzen onder deze trainer en in de jeugd lopen een aantal jongens die de komende seizoenen op de deur van het eerste elftal gaan kloppen.’

‘De rust binnen SJS is terug en we hebben daarom gekozen om ineens twee seizoenen bij te tekenen’, besluit Van der Aa.

Back To Top