skip to Main Content

Geslaagde trainingsdag SJS 1 & 2

Na een weekje zwoegen, zweten en spierpijn van de eerste trainingen in de voorbereiding was het afgelopen zaterdag tijd voor de trainingsdag. Spelers en staf verzamelden zich rond de klok van tien uur voor een ochtendtraining.

Na de ochtendsessie werd er gezamenlijk geluncht. Hierbij willen we Brigitte de Wijk, Frank Panneman en zijn moeder hartelijk dank voor de voorbereidingen hierop. De groentesoep en broodjes smaakten meer dan prima. Om 13.00 uur stapte iedereen op de fiets richting Pagedal.

Het middagprogramma bestond uit verschillende activiteiten op het Adventurepark Pagedal. In verschillende teams werd er gestreden voor de hoogste eer. De onderlinge sfeer en saamhorigheid was de hele middag zeer goed en dat leidde tot veel hilariteit tijdens de activiteiten. O.a. kratklimmen, outdoor lasergamen, survivalbaan, Archery Tag en buksschieten vielen goed in de smaak bij de deelnemers.

  

De dag werd afgesloten bij SJS met een gezellige BBQ en bleef het nog een tijdje ‘onrustig’ aan de Julianastraat. Al met al keken staf en spelers staf terug op een geslaagde dag, waarin alle spelers sowieso de afgelopen week veel energie en inzet hebben getoond tijdens de verschillende trainingen. Kortom, de eerste stap is gezet!

Volgende week zaterdag spelen beide teams hun eerste oefenwedstrijden tegen respectievelijk SV Borger 1 (thuis om 14.30 uur) en HS ’88 2 (uit om 14.30 uur).

Klik hier voor alle foto’s.

Back To Top