skip to Main Content

Geslaagde eerste editie SJS Old Stars Toernooi met FC Groningen als winnaar

De omstandigheden konden niet beter. Een heerlijk voorjaarszonnetje scheen boven het sportpark Julianastraat waar de eerste editie van het SJS Old Stars Toernooi op het programma stond. Uiteindelijk kwam FC Groningen als winnaar uit de bus, maar de gezelligheid en saamhorigheid tijdens de afsluitende BBQ werden veel meer gewaardeerd.

Een eerste editie, in de steigers gezet door SJS Old Stars teammanagers Bram de Hoop en zijn companen Albert de Vries en Albert Boekhold, werd een sportieve strijd tussen 8 teams. In Poule A mochten SJS 1, FC Emmen 1, Vitesse ’63 en v.v. Sleen uitmaken wie in de finale terecht zou komen. In Poule B gingen FC Groningen, SJS 2, v.v. Gasselternijveen en HZVV met elkaar de strijd aan.

De Old Stars bezig met de warming-up

En voor alles was gezorgd. De cliënten van Cosis zorgden voor de koffie/thee en zelf gebakken cake, EHBO was aanwezig (maar hoefde gelukkig niet in actie te komen) en voldoende scheidsrechters om de boel in goede banen te leiden. Want de mannen zijn weliswaar op leeftijd, het fanatisme spatte er af en toe nog vanaf.

FC Groningen haalde de eindstrijd en kwam daar gastheer SJS 1 tegen. De trots van het Noorden wist aan het langste eind te trekken en deze eerste editie winnend af te sluiten.

De winnaars van FC Groningen met de bokaal

De gezellige BBQ na afloop viel in goede aarde. Het (alcoholvrije) bier vloeide rijkelijk en BBQ-masters De Hoop en zonen (met jongste bediende Henk Mik) zorgden voor een uitstekende maaltijd. Bestuursleden Haring, La Fleur-Klein en Van der Aa hadden inmiddels de bezetting achter de bar overgenomen van Cosis en prikten een vorkje mee.

Zonder de vele sponsoren had dit mooie evenement niet kunnen doorgaan, dus duizendmaal dank gaat uit naar Topspin Powertools, Dealerauto Emmen, HBI, W. Ploeger en ’t Meubelhuus.

Saillant detail was dat de SJS Old Stars er inmiddels ook pico bello bijlopen in de nieuwe trainingspakken van Robey. Uiteraard geleverd en bedrukt door De Jonge Sport 2000 Stadskanaal.

Op naar de volgende editie!

Back To Top