skip to Main Content

Geslaagde 4×4 minicompetitie afgesloten!

De afgelopen drie zaterdagochtenden werd er door tientallen kinderen gestreden in de 4×4 minicompetitie. Georganiseerd en begeleid door de technische commissie en onder leiding van jeugdtrainer Richard Veldhuis, die geassisteerd werd door meerdere enthousiaste andere jeugdtrainers. Het verliep zeer succesvol met heel veel goals en spannende wedstrijdjes voor de kinderen uitkomend in de categorieen JO8 t/m JO11.

En als we zeggen veel goals, dan bedoelen we veel goals. Maar lieft 239 keer werd er de afgelopen weken gejuicht om een doelpunt. Alle kinderen rouleerden iedere week in verschillende teams en konden op die manier punten scoren. Als je de wedstrijd won, kreeg je drie punten, als je gelijkspeelde 1 punt en als je verloor helaas 0 punten. Echter, voor ieder doelpunt kon je ook nog punten scoren.

En zo werd er fanatiek gevoetbald, was de organisatie prima en konden de kinderen in deze bijzondere Coronatijd lekker blijven sporten en bewegen.


Klik op afbeelding voor een vergroting!

Uitslagen
In de categorie JO8 won Erik met 31,5 punten, vlak vóór Redouan met 30,5 punten. Op de derde plaats eindigde Stijn met 28,5 punten. In de categorie JO9 en JO10-2 ging Milan er met de beker van door. Hij scoorde 43 punten. Op de tweede plaats eindigde Rick met 39 punten en Camilla mocht ook een mooie beker in ontvangst nemen met 38,5 punten. In de laatste en hoogste categorie JO10-1 en JO11 was de winst voor Jesse. En wel zeer afgetekend, want hij haalde maar liefst 62,5 punten. Naomy werd tweede met 45,5 punten en Tobias werd derde met 39,5 punten.

Uiteindelijk zijn alle kinderen tot winnaar uitgeroepen en kregen ze allemaal een zakje snoep of chips met een glas ranja om deze succesvolle minicompetitie af te sluiten.

Namens het bestuur bedanken we alle trainers en vrijwilligers die de afgelopen drie zaterdagen het mogelijk hebben gemaakt om lekker te blijven voetballen. De komende tijd zal worden nagedacht om weer verdere activiteiten voor de kinderen op poten te zetten. Er volgt in ieder geval nog een clinic, georganiseerd door onze hoofdtrainer Jos Schaart met hulp van eerste elftalspelers. De datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Klik hier voor de foto’s!

Back To Top